İBT WEB

HEYELAN NEDENİ İLE TAHRİP OLAN HAT YENİLENİYOR

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 12:54, Güncelleme: 05.04.2021 - 12:54 2251+ kez okundu.
 

HEYELAN NEDENİ İLE TAHRİP OLAN HAT YENİLENİYOR

HEYELAN NEDENİ İLE TAHRİP OLAN HAT YENİLENİYOR

OSKİ 7/24 SAHADA   HEYELAN NEDENİ İLE TAHRİP OLAN HAT YENİLENİYOR   Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), altyapı hatlarında meydana gelen sorunları çözmeye devam ediyor.   Şehri geleceğe hazırlamak için hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ile 7’den 70’e her kesimden büyük takdir toplayan OSKİ, Ulubey ilçesi Sayaca Mahallesi’nde heyelan nedeniyle ana içme suyu hattında meydana gelen arızayı sil baştan yeniliyor.   10 gün içerisinde tamamlanacak olan çalışma için gece-gündüz çalışma yürüten ekipler, 652 metre uzunluğundaki ana isale hattını sil baştan yenileyerek suyu farklı bir güzergahtan mahallelere ulaştıracak.   10 GÜN İÇERİSİNDE ÇALIŞMA TAMAMLANACAK   Ordu’nun 19 ilçesinde yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Meydana gelen heyelan nedeni ile kırılan ana içme suyu isale hattında ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Toplam 652 metre uzunluğundaki bu hattı yapacağımız çalışma ile farklı bir güzergaha kaydıracağız” dedi.   OSKİ Genel Müdürü Murat Us, açıklamalarına şöyle devam etti:   “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda 19 ilçemizde yatırım çalışmalarımız başta olmak üzere altyapı ve üstyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ulubey ilçesi Sayaca Mahalle’sinde meydana gelen heyelan nedeni ile tahrip olan ve belli bölümlerden kırılma olan ana içme suyu isale hattını onarmak için ekiplerimiz zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerimizi susuz bırakmadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde toplamda 652 metre uzunluğundaki ana içme suyu isale hattının büyük bölümünü tamamladık. Ayrıca bu hattı gelecekte yine aynı problemle karşılaşmaması için hattı başka bir güzergahtan verdik. 10 gün içerisinde bitirmeyi planladığımız çalışma sonunda mahalle sakinlerimiz sağlıklı bir içme suyu hattına kavuşmuş olacaklar.”
HEYELAN NEDENİ İLE TAHRİP OLAN HAT YENİLENİYOR

OSKİ 7/24 SAHADA

 

HEYELAN NEDENİ İLE TAHRİP OLAN HAT YENİLENİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), altyapı hatlarında meydana gelen sorunları çözmeye devam ediyor.

 

Şehri geleceğe hazırlamak için hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ile 7’den 70’e her kesimden büyük takdir toplayan OSKİ, Ulubey ilçesi Sayaca Mahallesi’nde heyelan nedeniyle ana içme suyu hattında meydana gelen arızayı sil baştan yeniliyor.

 

10 gün içerisinde tamamlanacak olan çalışma için gece-gündüz çalışma yürüten ekipler, 652 metre uzunluğundaki ana isale hattını sil baştan yenileyerek suyu farklı bir güzergahtan mahallelere ulaştıracak.

 

10 GÜN İÇERİSİNDE ÇALIŞMA TAMAMLANACAK

 

Ordu’nun 19 ilçesinde yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us,

“Meydana gelen heyelan nedeni ile kırılan ana içme suyu isale hattında ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Toplam 652 metre uzunluğundaki bu hattı yapacağımız çalışma ile farklı bir güzergaha kaydıracağız”

dedi.

 

OSKİ Genel Müdürü Murat Us, açıklamalarına şöyle devam etti:

 

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda 19 ilçemizde yatırım çalışmalarımız başta olmak üzere altyapı ve üstyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ulubey ilçesi Sayaca Mahalle’sinde meydana gelen heyelan nedeni ile tahrip olan ve belli bölümlerden kırılma olan ana içme suyu isale hattını onarmak için ekiplerimiz zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerimizi susuz bırakmadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde toplamda 652 metre uzunluğundaki ana içme suyu isale hattının büyük bölümünü tamamladık. Ayrıca bu hattı gelecekte yine aynı problemle karşılaşmaması için hattı başka bir güzergahtan verdik. 10 gün içerisinde bitirmeyi planladığımız çalışma sonunda mahalle sakinlerimiz sağlıklı bir içme suyu hattına kavuşmuş olacaklar.”

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.