İBT WEB

BAŞKAN DEMİRTAŞ,BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEĞİZ

Genel 06.01.2021 - 15:45, Güncelleme: 08.01.2021 - 16:12 2210+ kez okundu.
 

BAŞKAN DEMİRTAŞ,BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEĞİZ

İLKADIM ZABITA EKİPLERİ KORONAVİRÜS UYARILARINI SESLİ MEGAFONLA İLÇE HALKINA HATIRLATIYOR

İLKADIM ZABITA EKİPLERİ KORONAVİRÜS UYARILARINI SESLİ MEGAFONLA İLÇE HALKINA HATIRLATIYOR BAŞKAN DEMİRTAŞ,BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEĞİZ İlkadım Belediyesi  zabıta ekipleri  ilçe genelinde koronavirüse karşı kararlılıkla sürdürdüğü Sosyal mesafe, maske ve hijyen tedbirlerine uymaları konusunda uyarılarına devam ediyor. Başkan Demirtaş, Bu salgını halkımızla birlikte yeneceğiz” dedi. İlkadım Belediyesi  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların Hayat Eve Sığar (HES) koduyla giriş yaptığı pazar yerlerinde, insan yoğunluğunu olduğu cadde, sokak ve meydanlarda "sesli anons” sistemi ile uyarı ve denetimlerini yoğunlaştırıldı. Salgının başından itibaren çeşitli önlemler için çalışmalar yapan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bu kapsamda kırmızı alarmda, yoğun bir şekilde çalışıyor. Sesli uyarı sistemiyle maske takılması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda yarım saatte bir anons yapılarak hatırlatmalarda bulunduklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için pazar yeri girişlerine afişler astık. Çevre zabıta ekiplerimiz insan yoğunluğunun olduğu alanlarda megafonlarla mobil zabıta araçlarımız ise ilçemizdeki tüm mahalleleri dolaşarak anonslarına devam ediyor. Daha önce olduğu gibi tüm pazar yerlerinin girişlerinde dezenfektanlar var. Emniyet Müdürlüğü’yle ortaklaşa maske denetimlerimiz var. Gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerimizde denetimler ayrı bir ekibimiz tarafından devam ediyor. Bu salgını halkımızla beraber yeneceğiz. Lütfen tedbirlere uyalım. Bir sıkıntı görünmüyor, inşallah hayırlısı olur." diye konuştu.
İLKADIM ZABITA EKİPLERİ KORONAVİRÜS UYARILARINI SESLİ MEGAFONLA İLÇE HALKINA HATIRLATIYOR

İLKADIM ZABITA EKİPLERİ KORONAVİRÜS UYARILARINI SESLİ MEGAFONLA İLÇE HALKINA HATIRLATIYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ,BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEĞİZ

İlkadım Belediyesi  zabıta ekipleri  ilçe genelinde koronavirüse karşı kararlılıkla sürdürdüğü Sosyal mesafe, maske ve hijyen tedbirlerine uymaları konusunda uyarılarına devam ediyor. Başkan Demirtaş, Bu salgını halkımızla birlikte yeneceğiz” dedi.

İlkadım Belediyesi  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların Hayat Eve Sığar (HES) koduyla giriş yaptığı pazar yerlerinde, insan yoğunluğunu olduğu cadde, sokak ve meydanlarda "sesli anons” sistemi ile uyarı ve denetimlerini yoğunlaştırıldı. Salgının başından itibaren çeşitli önlemler için çalışmalar yapan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bu kapsamda kırmızı alarmda, yoğun bir şekilde çalışıyor.

Sesli uyarı sistemiyle maske takılması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda yarım saatte bir anons yapılarak hatırlatmalarda bulunduklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için pazar yeri girişlerine afişler astık. Çevre zabıta ekiplerimiz insan yoğunluğunun olduğu alanlarda megafonlarla mobil zabıta araçlarımız ise ilçemizdeki tüm mahalleleri dolaşarak anonslarına devam ediyor. Daha önce olduğu gibi tüm pazar yerlerinin girişlerinde dezenfektanlar var. Emniyet Müdürlüğü’yle ortaklaşa maske denetimlerimiz var. Gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerimizde denetimler ayrı bir ekibimiz tarafından devam ediyor. Bu salgını halkımızla beraber yeneceğiz. Lütfen tedbirlere uyalım. Bir sıkıntı görünmüyor, inşallah hayırlısı olur." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.