İBT WEB

HATAY'DA ÇIKAN YANGIN 7 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU KONTROL ALTINA ALINDI

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2021 - 10:45, Güncelleme: 11.01.2021 - 10:45 2657+ kez okundu.
 

HATAY'DA ÇIKAN YANGIN 7 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU KONTROL ALTINA ALINDI

Kırkhan’daki bir fabrikada çıkan yangın Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Kırıkhan Menderes Mahallesi’nde bulunan çırçır ve yağ fabrikasında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası HBB İtfaiye ekipleri olaya ivedilikle müdahale etti. Fabrikada çalışan işçilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri ile birlikte bölgeye intikal eden Büyükşehir İtfaiye ekipleri, başarılı müdahalesiyle yangını kısa sürede kontrol altına aldı. HBB İtfaiye ekipleri, 01.30 sularında başlayan yangını 7 saatlik çaba sonucunda söndürdü. Yangında maddi zarar meydana gelirken herhangi bir can kaybının yaşanmaması en büyük teselli oldu.
Kırkhan’daki bir fabrikada çıkan yangın Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Kırıkhan Menderes Mahallesi’nde bulunan çırçır ve yağ fabrikasında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası HBB İtfaiye ekipleri olaya ivedilikle müdahale etti.

Fabrikada çalışan işçilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri ile birlikte bölgeye intikal eden Büyükşehir İtfaiye ekipleri, başarılı müdahalesiyle yangını kısa sürede kontrol altına aldı. HBB İtfaiye ekipleri, 01.30 sularında başlayan yangını 7 saatlik çaba sonucunda söndürdü.

Yangında maddi zarar meydana gelirken herhangi bir can kaybının yaşanmaması en büyük teselli oldu.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.