İBT WEB

Oleuropein Kaynağı, Zeytin Yaprağı Ekstresi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 11:46, Güncelleme: 13.01.2021 - 11:46 2892+ kez okundu.
 

Oleuropein Kaynağı, Zeytin Yaprağı Ekstresi

Zade Vital, Zeytinin yan ürünü olan Zeytin Yaprağı Ekstresi’ni yüksek standartlarda geliştirerek sağlıklı yaşam tutkunlarına sunuyor.

Uzun dönemli sağlık faydalarının yüksek olduğu bilinen zeytin Akdeniz tipi beslenmenin ana kaynağı olmuştur. Tarihi binlerce yıl öncesine dayanan zeytin geçmişten günümüze sağlık ve güzellik alanlarında kullanılmıştır.   Zade Vital, Zeytinin yan ürünü olan Zeytin Yaprağı Ekstresi’ni yüksek standartlarda geliştirerek sağlıklı yaşam tutkunlarına sunuyor.   Zeytin yaprağı oleuropein, birçok fenolik bileşen, organik asit ve uçucu yağlar içerir. Zeytin yaprağının yüksek antioksidan etkinliği   içeriğindeki oleuroperine atfedilir. Zade Vital Zeytin Yaprağı Ekstresi’nde birçok çalışmada önerilen oranda, standardize %20 oleuropein bulunur.    GMP  (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretilen Zade Vital Zeytin Yaprağı ekstresi, , magnezyum streat, silikon dioksit içermiyor.     ZADE VITAL® HAKKINDA   Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi, tohumun doğduğu Anadolu topraklarından çıkan, Akdeniz ve Karadeniz’in sağlık fışkıran bitki ve meyvelerinden güç bulan Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markasıdır. 135 yıldır “nesiller boyu sağlık” ilkesi ile çalışan Helvacızade Grubu yoğun Ar-Ge yatırımı gerektiren ilaç sektöründe, üniversite ve sanayinin bilgi birikimi ve imkanlarını biraraya getirerek, 2012 yılında Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde Zade Vital’i toplumla buluşturmuştur. Zade Vital, binlerce yıldır şifa ve güzellik amaçlı kullanılan bitki, meyve ve tohumları Ar-Ge ile birleştirerek dünyanın en zengin Soğuk Pres ürün çeşitliliğini sunmuştur. Bitki, meyve ve tohumları hiçbir ısıl işlem ve kimyasal işlem görmeden üreten Zade Vital, geniş ürün yelpazesi ile sadece belirli coğrafyalarda yetişen bitkileri, uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarında üreterek, farmasötik formda tüm dünya ile buluşturmaktadır. Zade Vital ürünleri Türkiye genelinde 16.590 eczanede, sadece doktor ve eczacı danışmanlığında insanlarımızla buluşmaktadır. Zade Vital; Nutrasötik ve Kozmesötik kategorileri ile 130 farklı ürün çeşidi ve 537 farklı ürün formu ile çocukluktan itibaren yaşamın her döneminde daha iyi hissetmek, yaşlanma etkilerini geciktirmek, hastalıklardan korunmak, güç ve enerji kazanmak, cildin sağlık ve güzelliğini korumaya ve sağlıkla yaş almaya destek olmaktadır. 2017 yılında ABD Chicago’da Zade Global Inc. şirketini kuran Helvacızade Grubu, dünya genelinde Zade Vital markası ile sağlık alanında fark yaratmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir. Zade Vital hakkında detaylı bilgi için; www.zadevital.com.tr’den ulaşabilirsiniz.   
Zade Vital, Zeytinin yan ürünü olan Zeytin Yaprağı Ekstresi’ni yüksek standartlarda geliştirerek sağlıklı yaşam tutkunlarına sunuyor.

Uzun dönemli sağlık faydalarının yüksek olduğu bilinen zeytin Akdeniz tipi beslenmenin ana kaynağı olmuştur. Tarihi binlerce yıl öncesine dayanan zeytin geçmişten günümüze sağlık ve güzellik alanlarında kullanılmıştır.
 

Zade Vital, Zeytinin yan ürünü olan Zeytin Yaprağı Ekstresi’ni yüksek standartlarda geliştirerek sağlıklı yaşam tutkunlarına sunuyor.

 

Zeytin yaprağı oleuropein, birçok fenolik bileşen, organik asit ve uçucu yağlar içerir. Zeytin yaprağının yüksek antioksidan etkinliği   içeriğindeki oleuroperine atfedilir. Zade Vital Zeytin Yaprağı Ekstresi’nde birçok çalışmada önerilen oranda, standardize %20 oleuropein bulunur. 

 

GMP  (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretilen Zade Vital Zeytin Yaprağı ekstresi, , magnezyum streat, silikon dioksit içermiyor. 

 

 ZADE VITAL® HAKKINDA

 

Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi, tohumun doğduğu Anadolu topraklarından çıkan, Akdeniz ve Karadeniz’in sağlık fışkıran bitki ve meyvelerinden güç bulan Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markasıdır. 135 yıldır “nesiller boyu sağlık” ilkesi ile çalışan Helvacızade Grubu yoğun Ar-Ge yatırımı gerektiren ilaç sektöründe, üniversite ve sanayinin bilgi birikimi ve imkanlarını biraraya getirerek, 2012 yılında Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde Zade Vital’i toplumla buluşturmuştur. Zade Vital, binlerce yıldır şifa ve güzellik amaçlı kullanılan bitki, meyve ve tohumları Ar-Ge ile birleştirerek dünyanın en zengin Soğuk Pres ürün çeşitliliğini sunmuştur. Bitki, meyve ve tohumları hiçbir ısıl işlem ve kimyasal işlem görmeden üreten Zade Vital, geniş ürün yelpazesi ile sadece belirli coğrafyalarda yetişen bitkileri, uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarında üreterek, farmasötik formda tüm dünya ile buluşturmaktadır. Zade Vital ürünleri Türkiye genelinde 16.590 eczanede, sadece doktor ve eczacı danışmanlığında insanlarımızla buluşmaktadır. Zade Vital; Nutrasötik ve Kozmesötik kategorileri ile 130 farklı ürün çeşidi ve 537 farklı ürün formu ile çocukluktan itibaren yaşamın her döneminde daha iyi hissetmek, yaşlanma etkilerini geciktirmek, hastalıklardan korunmak, güç ve enerji kazanmak, cildin sağlık ve güzelliğini korumaya ve sağlıkla yaş almaya destek olmaktadır. 2017 yılında ABD Chicago’da Zade Global Inc. şirketini kuran Helvacızade Grubu, dünya genelinde Zade Vital markası ile sağlık alanında fark yaratmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir. Zade Vital hakkında detaylı bilgi için; www.zadevital.com.tr’den ulaşabilirsiniz. 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.