İBT WEB

Lüleburgaz’da çalışmalar son sürat devam ediyor

Genel 22.01.2021 - 17:00, Güncelleme: 22.01.2021 - 17:00 2084+ kez okundu.
 

Lüleburgaz’da çalışmalar son sürat devam ediyor

Lüleburgaz’da çalışmalar son sürat devam ediyor

Lüleburgaz’da çalışmalar son sürat devam ediyor   Lüleburgaz Belediyesi’nin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar son sürat devam ediyor. Lüleburgaz Belediyesi bir yandan Siteler Mahallesi’ndeki 8 No’lu Park’ta sona gelirken, diğer yandan kentin su sorununu büyük bir oranda çözecek su kuyularının sondaj çalışmalarına başladı. Öte yandan Başkan Murat Gerenli de çalışmaları yakından takip ederek ekiplerden detaylı bilgi aldı.    Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ederken, diğer yandan kente kazandırılacak yeni sosyal donatı alanlarında mesai farkı gözetmeksizin çalışma gerçekleştiriyor.    O parkta sona gelindi   Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışma başlattığı Siteler Mahallesi Filiz ve Açelya Sokak kesişiminde yer alan yaklaşık 5 bin metrekarelik parkta sona gelindi. Parkın kaba yapısının ortaya tamamen çıktığı alanın en kısa süre içerisinde mahalle sakinlerine kazandırılması planlanıyor. Parkta bir kafeterya alanı, bir basketbol sahası, yürüyüş parkurları, yeşil donatı alanları, oturma grupları gibi çok sayıda bölüm yer alacak.    Su kuyusu için sondaj başladı   Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise Kent Ormanı’nın üst kısmında bulunan alanda su kuyusu için sondaj çalışmasına başladı. Sondaj kulesinin kurulduğu alanda yaklaşık 300 metreden su çıkarılması planlanıyor.    Gerenli’den yakın mercek   Öte yandan Başkan Gerenli de çalışmaları yakından takip etti. Çalışma gerçekleştirilen alanları tek tek gezen Başkan Gerenli, teknik ekipten çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Lüleburgaz’da çalışmalar son sürat devam ediyor

Lüleburgaz’da çalışmalar son sürat devam ediyor

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar son sürat devam ediyor. Lüleburgaz Belediyesi bir yandan Siteler Mahallesi’ndeki 8 No’lu Park’ta sona gelirken, diğer yandan kentin su sorununu büyük bir oranda çözecek su kuyularının sondaj çalışmalarına başladı. Öte yandan Başkan Murat Gerenli de çalışmaları yakından takip ederek ekiplerden detaylı bilgi aldı. 

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ederken, diğer yandan kente kazandırılacak yeni sosyal donatı alanlarında mesai farkı gözetmeksizin çalışma gerçekleştiriyor. 

 

O parkta sona gelindi

 

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışma başlattığı Siteler Mahallesi Filiz ve Açelya Sokak kesişiminde yer alan yaklaşık 5 bin metrekarelik parkta sona gelindi. Parkın kaba yapısının ortaya tamamen çıktığı alanın en kısa süre içerisinde mahalle sakinlerine kazandırılması planlanıyor. Parkta bir kafeterya alanı, bir basketbol sahası, yürüyüş parkurları, yeşil donatı alanları, oturma grupları gibi çok sayıda bölüm yer alacak. 

 

Su kuyusu için sondaj başladı

 

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise Kent Ormanı’nın üst kısmında bulunan alanda su kuyusu için sondaj çalışmasına başladı. Sondaj kulesinin kurulduğu alanda yaklaşık 300 metreden su çıkarılması planlanıyor. 

 

Gerenli’den yakın mercek

 

Öte yandan Başkan Gerenli de çalışmaları yakından takip etti. Çalışma gerçekleştirilen alanları tek tek gezen Başkan Gerenli, teknik ekipten çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.