İBT WEB

TARSUS DOĞA PARKI YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ

Genel 23.01.2021 - 15:26, Güncelleme: 23.01.2021 - 15:26 2550+ kez okundu.
 

TARSUS DOĞA PARKI YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkında yarıyıl tatili boyunca öğrencileri 13.00-16.00 arası ücretsiz misafir edecek

TARSUS DOĞA PARKI YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ DOĞA PARKI, YARIYIL TATİLİNDE 13.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR EDECEK Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde öğrenciler için açık olacak. Maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet verecek olan Tarsus Doğa Parkı, ilk, orta ve lise öğrencilerini 13.00-16.00 saatleri arasında ağırlayacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde pandemi kuralları çerçevesinde öğrencileri ücretsiz misafir edecek. Pandemi sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde öğrenciler için açık olacak. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir eğitimlerine evden devam eden öğrenciler, 25 Ocak-12 Şubat arasındaki yarıyıl tatilinde Tarsus Doğa Parkı’nı ziyaret edebilecek. Ziyaretler ilk, orta ve lise öğrencileri için Cumhurbaşkanlığı genelgesinde belirlenen 13.00-16.00 saatleri arasında yapılabilecek. Tarsus Doğa Parkı’na gelenlerin ziyaret öncesi ateş ölçümleri yapılacak. Maskesiz gelenler kabul edilmeyecek. Görevliler, gezi sırasında maske ve mesafe kurallarına uyulması için öğrencilere eşlik edecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkında yarıyıl tatili boyunca öğrencileri 13.00-16.00 arası ücretsiz misafir edecek

TARSUS DOĞA PARKI YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ

DOĞA PARKI, YARIYIL TATİLİNDE 13.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR EDECEK

Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde öğrenciler için açık olacak. Maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet verecek olan Tarsus Doğa Parkı, ilk, orta ve lise öğrencilerini 13.00-16.00 saatleri arasında ağırlayacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde pandemi kuralları çerçevesinde öğrencileri ücretsiz misafir edecek. Pandemi sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde öğrenciler için açık olacak.

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir eğitimlerine evden devam eden öğrenciler, 25 Ocak-12 Şubat arasındaki yarıyıl tatilinde Tarsus Doğa Parkı’nı ziyaret edebilecek. Ziyaretler ilk, orta ve lise öğrencileri için Cumhurbaşkanlığı genelgesinde belirlenen 13.00-16.00 saatleri arasında yapılabilecek.

Tarsus Doğa Parkı’na gelenlerin ziyaret öncesi ateş ölçümleri yapılacak. Maskesiz gelenler kabul edilmeyecek. Görevliler, gezi sırasında maske ve mesafe kurallarına uyulması için öğrencilere eşlik edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.