İBT WEB

MERSN BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’LARA HAZIRLANIYOR

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.02.2021 - 09:21, Güncelleme: 22.02.2021 - 09:51 2000+ kez okundu.
 

MERSN BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’LARA HAZIRLANIYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’LARA HAZIRLANIYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK, YENİŞEHİR BELEDİYESİ MERSİN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ’NÜ 3-0 YENDİ BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’LARA HAZIRLANIYOR Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Lig’in 16. haftasında Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas Spor Kulübü’nü 3-0 yendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, rakiplerini geride bırakarak Lig’de emin adımlarla ilerliyor. Kadın Voleybol Takımı, Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas Spor Kulübü ile oynadığı maçı rakibine set sayısı vermeden 3-0 skorla kazandı. Büyükşehir, play-off maçlarına hazırlanıyor 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde geri sayım yaklaşırken 16. haftada Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas Spor Kulübü’ne konuk oldu. Oyuna hakim başlayan Kadınlar Voleybol Takımı ilk seti 25-22’lik skorla kazanırken, iyi oyununu 2. sete de taşıdı. 25-18 skorla 2. setten de galip ayrılan Büyükşehir GSK, 3. seti de 25-19’luk skorla alarak rakibine set sayısı vermeden maçı 3-0 kazandı. Ligin bitimine 2 hafta kala rahat bir maç çıkaran Büyükşehir ekibi, Ankara’da oynanacak play-off maçlarına büyük bir motivasyon ile hazırlanıyor.  
MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’LARA HAZIRLANIYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK, YENİŞEHİR BELEDİYESİ MERSİN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ’NÜ 3-0 YENDİ

BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’LARA HAZIRLANIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Lig’in 16. haftasında Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas Spor Kulübü’nü 3-0 yendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, rakiplerini geride bırakarak Lig’de emin adımlarla ilerliyor. Kadın Voleybol Takımı, Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas Spor Kulübü ile oynadığı maçı rakibine set sayısı vermeden 3-0 skorla kazandı.

Büyükşehir, play-off maçlarına hazırlanıyor

2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde geri sayım yaklaşırken 16. haftada Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas Spor Kulübü’ne konuk oldu. Oyuna hakim başlayan Kadınlar Voleybol Takımı ilk seti 25-22’lik skorla kazanırken, iyi oyununu 2. sete de taşıdı. 25-18 skorla 2. setten de galip ayrılan Büyükşehir GSK, 3. seti de 25-19’luk skorla alarak rakibine set sayısı vermeden maçı 3-0 kazandı.

Ligin bitimine 2 hafta kala rahat bir maç çıkaran Büyükşehir ekibi, Ankara’da oynanacak play-off maçlarına büyük bir motivasyon ile hazırlanıyor.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.