İBT WEB

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 8'İNCİ KEZ AVRUPA'DA YILIN PARTNER KURULUŞU SEÇİLDİ

Gündem (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.02.2021 - 10:36, Güncelleme: 23.02.2021 - 10:36 2555+ kez okundu.
 

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 8'İNCİ KEZ AVRUPA'DA YILIN PARTNER KURULUŞU SEÇİLDİ

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 8'İNCİ KEZ AVRUPA'DA YILIN PARTNER KURULUŞU SEÇİLDİ

  Bu gurur Lüleburgaz’ın! “Lüleburgaz Belediyesi 8’inci kez Avrupa’da Yılın Partneri”   Lüleburgaz Belediyesi, 2020 yılı geneli ve Yerel Demokrasi Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlik ve çalışmalarla Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından 8’inci kez Yılın Partner Kuruluşu seçildi. Daha önce aynı unvanı en son 2019 yılında kazanan Lüleburgaz Belediyesi’nin ödülü 26 Şubat’ta düzenlenecek çevrim içi(online) toplantıda açıklanacak.    12 Yıldızlı Şehir Ünvanı’na sahip olan ve daha önceden de 7 kez Yılın Partneri seçilen Lüleburgaz Belediyesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Lüleburgaz Belediyesi en son 2019 yılında Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından kazandığı “Yılın Partner Kuruluşu” unvanını 8’inci kez alarak bu başarıyı perçinledi. Belediye 2020 yılında katılımcı demokrasi adına yapmış olduğu çalışma etkinliklerin yanı sıra, 15 Ekim haftasında kutlanan Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamındaki faaliyetleri sayesinde bu ödülü almaya hak kazandı.    47 ülke 77 yerel yönetim arasından   Lüleburgaz Belediyesi, Yılın Partner Kuruluşu ödülünü 47 Avrupa Konseyi üyesi ülke 77 yerel yönetim arasından seçilerek kazanırken Lüleburgaz Belediyesi’ni Avrupa’da ikinci kez “Yılın Partner Kuruluşu” ödülüne götüren yol ise 2020 yılının başında başladı. Lüleburgaz Belediyesi’nin, 2020 yılını “Çocuk Yılı” ilan etmesi, Kent Konseyi ile birlikte pandemi koşullarına göre düzenlediği Çocuk Şenliği, Bilgeç karakteriyle çocuk haklarına yönelik bilgilendirici videoları ve etkinlikleri, bu toprakların sesi olan Lüleburgaz Kent Orkestrası’nı kurması, Yerel Demokrasi Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlikler ödülü almasında en önemli dönemeçlerden biri oldu.    Ödül 26 Şubat’ta çevrim içi toplantıda   Lüleburgaz Belediyesi’ne verilecek olan “Yılın Partner Kuruluşu” ödülü bu yıl korona virüs salgını nedeniyle 26 Şubat’ta düzenlenecek online (çevrim içi) toplantıda verilecek. Toplantıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer katılacak. 
LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 8'İNCİ KEZ AVRUPA'DA YILIN PARTNER KURULUŞU SEÇİLDİ

 

Bu gurur Lüleburgaz’ın!

“Lüleburgaz Belediyesi 8’inci kez Avrupa’da Yılın Partneri”

 

Lüleburgaz Belediyesi, 2020 yılı geneli ve Yerel Demokrasi Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlik ve çalışmalarla Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından 8’inci kez Yılın Partner Kuruluşu seçildi. Daha önce aynı unvanı en son 2019 yılında kazanan Lüleburgaz Belediyesi’nin ödülü 26 Şubat’ta düzenlenecek çevrim içi(online) toplantıda açıklanacak. 

 

12 Yıldızlı Şehir Ünvanı’na sahip olan ve daha önceden de 7 kez Yılın Partneri seçilen Lüleburgaz Belediyesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Lüleburgaz Belediyesi en son 2019 yılında Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından kazandığı “Yılın Partner Kuruluşu” unvanını 8’inci kez alarak bu başarıyı perçinledi. Belediye 2020 yılında katılımcı demokrasi adına yapmış olduğu çalışma etkinliklerin yanı sıra, 15 Ekim haftasında kutlanan Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamındaki faaliyetleri sayesinde bu ödülü almaya hak kazandı. 

 

47 ülke 77 yerel yönetim arasından

 

Lüleburgaz Belediyesi, Yılın Partner Kuruluşu ödülünü 47 Avrupa Konseyi üyesi ülke 77 yerel yönetim arasından seçilerek kazanırken Lüleburgaz Belediyesi’ni Avrupa’da ikinci kez “Yılın Partner Kuruluşu” ödülüne götüren yol ise 2020 yılının başında başladı. Lüleburgaz Belediyesi’nin, 2020 yılını “Çocuk Yılı” ilan etmesi, Kent Konseyi ile birlikte pandemi koşullarına göre düzenlediği Çocuk Şenliği, Bilgeç karakteriyle çocuk haklarına yönelik bilgilendirici videoları ve etkinlikleri, bu toprakların sesi olan Lüleburgaz Kent Orkestrası’nı kurması, Yerel Demokrasi Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlikler ödülü almasında en önemli dönemeçlerden biri oldu. 

 

Ödül 26 Şubat’ta çevrim içi toplantıda

 

Lüleburgaz Belediyesi’ne verilecek olan “Yılın Partner Kuruluşu” ödülü bu yıl korona virüs salgını nedeniyle 26 Şubat’ta düzenlenecek online (çevrim içi) toplantıda verilecek. Toplantıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer katılacak. 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.