İBT WEB

Vaka artışına rağmen Tokatta cadde ve sokaklarda yoğunluk

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.-0001 - 00:00, Güncelleme: 01.03.2021 - 16:42 1095+ kez okundu.
 

Vaka artışına rağmen Tokatta cadde ve sokaklarda yoğunluk

Vaka artışına rağmen Tokatta cadde ve sokaklarda yoğunluk

  Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA)- TOKAT’ta koronavirüs vakalarının artış göstermesine rağmen, gün içerisinde cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda vaka sayısı 100 bin nüfusta en çok artan iller arasında Tokat 4'üncü sırada yer aldı. Bu gelişme sonrasında valilik ek tedbirler uygulamaya koydu, denetimler artırıldı. Yapılan açıklama ve alınan tedbirlere rağmen kısıtlama sonrası il günde kent merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. Kısıtlama kurallarına aldırış etmeyenler cadde ve sokaklarda yürüyüş yaparken, bazıları da banklarda güneşlendi. FOTOĞRAFLI  
Vaka artışına rağmen Tokatta cadde ve sokaklarda yoğunluk

 

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA)- TOKAT’ta koronavirüs vakalarının artış göstermesine rağmen, gün içerisinde cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda vaka sayısı 100 bin nüfusta en çok artan iller arasında Tokat 4'üncü sırada yer aldı. Bu gelişme sonrasında valilik ek tedbirler uygulamaya koydu, denetimler artırıldı. Yapılan açıklama ve alınan tedbirlere rağmen kısıtlama sonrası il günde kent merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. Kısıtlama kurallarına aldırış etmeyenler cadde ve sokaklarda yürüyüş yaparken, bazıları da banklarda güneşlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.