İBT WEB

Türkiyenin özlediği tablo Mezitlideçizildi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 06.03.2021 - 10:55, Güncelleme: 06.03.2021 - 10:55 2821+ kez okundu.
 

Türkiyenin özlediği tablo Mezitlideçizildi

İkilinin omuz omuza vererek, gerçekleştirdiği ziyaret çevredekiler tarafından takdir topladı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MHP’li eski Belediye Başkanı ve 2014 yılı yerel seçimlerde Mezitli Belediyesi Belediye Başkan Adayı Adayı olan Nuri Hocaoğlu ile birlikte Kuyuluk bölgesinde bulunan yaş almış vatandaşlara moral ziyaretinde bulundu. İkilinin omuz omuza vererek, gerçekleştirdiği ziyaret çevredekiler tarafından takdir topladı. Bazı vatandaşlar, “Tüm Türkiye’nin özlediği tablo budur. Bir taraftan MHP’li eski belediye başkanı diğer taraftan CHP’li mevcut belediye başkanı omuz omuza vermiş ve ilçemizde öncü olan vatandaşlarımızı ziyaret ediyorlar. Bu bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor’’ şeklinde konuştular.  Korona virüsü nedeniyle uygulanan kısıtlama tedbirleri kapsamında evinden çıkmayan vatandaşların moral ve desteğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan, “Sayın Hocaoğlu ile birlikte ileri yaşta sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, moral vermek istedik.  Çünkü bu işin siyaseti olmaz. Söz konusu vatandaşlarımızın sağlığı ve morali” dedi. Mezitli’de vatandaşları virüsün olumsuz etkisinden koruyabilmek adına her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Tüm kentimizde vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığını düşünerek çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yoğun olarak kullanılan alanlarda temizlik ve dezenfektan uygulaması yapıyor, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarda bulunuyoruz. Bu kötü günleri el ele vererek, en sorunsuz biçimde atlatacağımzdan kuşkum yok” diye konuştu.
İkilinin omuz omuza vererek, gerçekleştirdiği ziyaret çevredekiler tarafından takdir topladı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MHP’li eski Belediye Başkanı ve 2014 yılı yerel seçimlerde Mezitli Belediyesi Belediye Başkan Adayı Adayı olan Nuri Hocaoğlu ile birlikte Kuyuluk bölgesinde bulunan yaş almış vatandaşlara moral ziyaretinde bulundu.

İkilinin omuz omuza vererek, gerçekleştirdiği ziyaret çevredekiler tarafından takdir topladı. Bazı vatandaşlar,

“Tüm Türkiye’nin özlediği tablo budur. Bir taraftan MHP’li eski belediye başkanı diğer taraftan CHP’li mevcut belediye başkanı omuz omuza vermiş ve ilçemizde öncü olan vatandaşlarımızı ziyaret ediyorlar. Bu bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor’’

şeklinde konuştular.

 Korona virüsü nedeniyle uygulanan kısıtlama tedbirleri kapsamında evinden çıkmayan vatandaşların moral ve desteğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan,

“Sayın Hocaoğlu ile birlikte ileri yaşta sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, moral vermek istedik.  Çünkü bu işin siyaseti olmaz. Söz konusu vatandaşlarımızın sağlığı ve morali”

dedi.

Mezitli’de vatandaşları virüsün olumsuz etkisinden koruyabilmek adına her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Başkan Tarhan,

“Tüm kentimizde vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığını düşünerek çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yoğun olarak kullanılan alanlarda temizlik ve dezenfektan uygulaması yapıyor, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarda bulunuyoruz. Bu kötü günleri el ele vererek, en sorunsuz biçimde atlatacağımzdan kuşkum yok”

diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.