İBT WEB

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.03.2021 - 14:22, Güncelleme: 09.03.2021 - 14:22 3246+ kez okundu.
 

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miraç Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Bu gece, Sevgili Peygamberimizin Mescid-i Aksa’dan Hakk’a yürüyüşünün tecelli ettiği kutlu gecedir. Bu hayırlı geceyi fırsat bilerek manevi dünyamızı güzelleştirip ellerimizle beraber gönüllerimizi de açarak yüce dinimizin ahlaki erdemlerini yerine getirmeliyiz. Edeceğimiz dualar şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Dualarımız, gelecek güzel günlerin habercisi olsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar; aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasını dileyerek saygılarımı sunarım.”  
BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miraç Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bu gece, Sevgili Peygamberimizin Mescid-i Aksa’dan Hakk’a yürüyüşünün tecelli ettiği kutlu gecedir. Bu hayırlı geceyi fırsat bilerek manevi dünyamızı güzelleştirip ellerimizle beraber gönüllerimizi de açarak yüce dinimizin ahlaki erdemlerini yerine getirmeliyiz. Edeceğimiz dualar şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Dualarımız, gelecek güzel günlerin habercisi olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar; aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasını dileyerek saygılarımı sunarım.”

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.