İBT WEB

Sivasta Covid 19 denetimleri

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 15:11, Güncelleme: 09.03.2021 - 15:11 2697+ kez okundu.
 

Sivasta Covid 19 denetimleri

Sivas İl Özel İdaresi ekipleri kentte sürdürülen korona virüs denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği "Korona virüs Denetimleri" genelgesi kapsamında ülke genelinde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler yapılıyor. Sivas’ta da İl Özel İdaresine bağlı ekipler, sorumluluk bölgesinde yer alan mahallelerde Covid-19 tedbirlerini yerinde denetliyor. İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler de sorumluluk sahası olarak belirlenen; Yenişehir Mahallesi, Kızılırmak Mahallesi, Pulur Mahallesi ve Demircilerardı Mahallesinde denetlemelerini sürdürüyor.Denetimler devam ediyorBugün ise İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar ve masaj salonları denetlenerek alınan tedbirler ve önlemler yerinde incelendi. Ekipler esnafları ve vatandaşları alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirdi. İlerleyen günlerde de denetlemeler hız kesmeden devam edecek.
Sivas İl Özel İdaresi ekipleri kentte sürdürülen korona virüs denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.
İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği "Korona virüs Denetimleri" genelgesi kapsamında ülke genelinde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler yapılıyor. Sivas’ta da İl Özel İdaresine bağlı ekipler, sorumluluk bölgesinde yer alan mahallelerde Covid-19 tedbirlerini yerinde denetliyor. İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler de sorumluluk sahası olarak belirlenen; Yenişehir Mahallesi, Kızılırmak Mahallesi, Pulur Mahallesi ve Demircilerardı Mahallesinde denetlemelerini sürdürüyor.
Denetimler devam ediyor
Bugün ise İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar ve masaj salonları denetlenerek alınan tedbirler ve önlemler yerinde incelendi. Ekipler esnafları ve vatandaşları alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirdi. İlerleyen günlerde de denetlemeler hız kesmeden devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.