İBT WEB

Malatya da uyuşturucu operasyonu 1 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.-0001 - 00:00, Güncelleme: 10.03.2021 - 12:04 1081+ kez okundu.
 

Malatya da uyuşturucu operasyonu 1 gözaltı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu 1 gözaltı

MALATYA'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.  İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmada belirlenen şüphelinin Paşaköşkü Mahallesi'deki adresine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada bin 8 uyuşturucu hap ile 150 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Uyuşturucu ve tohumlara el koyan ekipler, ismi öğrenilemeyen şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü.    
Malatya'da uyuşturucu operasyonu 1 gözaltı

MALATYA'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. 

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmada belirlenen şüphelinin Paşaköşkü Mahallesi'deki adresine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada bin 8 uyuşturucu hap ile 150 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Uyuşturucu ve tohumlara el koyan ekipler, ismi öğrenilemeyen şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü.
 

 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.