İBT WEB

İSU Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi'nde çalışmalarını tamamladı

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 13.03.2021 - 11:03, Güncelleme: 13.03.2021 - 11:03 3013+ kez okundu.
 

İSU Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi'nde çalışmalarını tamamladı

İSU Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi'nde çalışmalarını tamamladı

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Belediyesi ve Kaymakamlığının bulunduğu Selahattin Eyyübi Caddesi’nde altyapı çalışmalarını tamamladı.   İSU, Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nde çalışmalarını tamamladı   Kocaeli’de kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışıyla yatırımlarını gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, bir yandan ihale yolu ile bir yandan da kurum imkanları ile altyapı hattı imalatları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kaymakamlığının bulunduğu Serdar Mahallesi Selahattin Eyyübi Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları gerçekleştirildi.   ALTYAPI HATLARI DEVREYE ALINACAK İSU Başiskele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kurum imkanlarıyla gerçekleştirdiği çalışmalarda, 1370 metre uzunluğunda içme suyu hattı ve 430 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirildi. Bölgede abone bağlantı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte imalatı gerçekleştirilen altyapı hatları devreye alınacak.   YAĞMURSUYU HATTI İMALATI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerinde aynı zamanda yağmursuyu hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında 2 çarpı 2,5 metre genişliğinde 350 metre uzunluğunda menfez ve 1000 mm çapında 1000 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı imalatı yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile birlikte bölgede su baskınlarının önüne geçilecek. Çalışmalar nedeniyle ulaşıma kapalı olan Selahattin Eyyübi Cadddesi, yapılacak üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli olarak kullanıma açılacak.  
İSU Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi'nde çalışmalarını tamamladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Belediyesi ve Kaymakamlığının bulunduğu Selahattin Eyyübi Caddesi’nde altyapı çalışmalarını tamamladı.

 

İSU, Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nde çalışmalarını tamamladı

 

Kocaeli’de kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışıyla yatırımlarını gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, bir yandan ihale yolu ile bir yandan da kurum imkanları ile altyapı hattı imalatları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kaymakamlığının bulunduğu Serdar Mahallesi Selahattin Eyyübi Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları gerçekleştirildi.

 

ALTYAPI HATLARI DEVREYE ALINACAK

İSU Başiskele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kurum imkanlarıyla gerçekleştirdiği çalışmalarda, 1370 metre uzunluğunda içme suyu hattı ve 430 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirildi. Bölgede abone bağlantı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte imalatı gerçekleştirilen altyapı hatları devreye alınacak.

 

YAĞMURSUYU HATTI İMALATI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerinde aynı zamanda yağmursuyu hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında 2 çarpı 2,5 metre genişliğinde 350 metre uzunluğunda menfez ve 1000 mm çapında 1000 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı imalatı yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile birlikte bölgede su baskınlarının önüne geçilecek. Çalışmalar nedeniyle ulaşıma kapalı olan Selahattin Eyyübi Cadddesi, yapılacak üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli olarak kullanıma açılacak.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.