İBT WEB

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 09:04, Güncelleme: 15.03.2021 - 09:04 3455+ kez okundu.
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK

Büyükşehir sağlık çalışanlarını unutmadı Samsun Büyükşehir Belediyesi, '14 Mart Tıp Bayramı' nedeniyle sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek günlerini kutladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, koronavirüs salgını ile mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı. Bu kapsamda temsilen Gazi Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret eden Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Mustafa Demir adına, çiçek hediye ederek günlerini kutladı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Sorumlusu İbrahim Bayraktar, hemşireler Ceylan Demir ve Esra Özdemir ile Gazi Devlet Hastanesi Doktoru Suat Köse ve Gazi Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Emel Özcan’a 200 adet çiçek, tüm sağlık çalışanlarına takdim edilmek üzere verildi. Hastanelerde bugün görev yapan sağlık çalışanları da Başkan Mustafa Demir’e kendilerini unutmadığı için teşekkür etti.   
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK

Büyükşehir sağlık çalışanlarını unutmadı
Samsun Büyükşehir Belediyesi, '14 Mart Tıp Bayramı' nedeniyle sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek günlerini kutladı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, koronavirüs salgını ile mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı. Bu kapsamda temsilen Gazi Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret eden Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Mustafa Demir adına, çiçek hediye ederek günlerini kutladı.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Sorumlusu İbrahim Bayraktar, hemşireler Ceylan Demir ve Esra Özdemir ile Gazi Devlet Hastanesi Doktoru Suat Köse ve Gazi Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Emel Özcan’a 200 adet çiçek, tüm sağlık çalışanlarına takdim edilmek üzere verildi. Hastanelerde bugün görev yapan sağlık çalışanları da Başkan Mustafa Demir’e kendilerini unutmadığı için teşekkür etti. 

 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.