İBT WEB

Dilovası nın mezarlıkları elden geçiriliyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 11:05, Güncelleme: 15.03.2021 - 11:05 2671+ kez okundu.
 

Dilovası nın mezarlıkları elden geçiriliyor

Dilovası nın mezarlıkları elden geçiriliyor

  Şehir genelindeki şehitlik ve diğer mezarlıkların bakım, onarım ve temizliklerini düzenli bir şekilde yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe mezarlıklarındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesi Orhangazi ve Demirciler Köyü Mezarlıklarında yol ve taş duvar işleri gerçekleştiriliyor. ORHANGAZİ MEZARLIĞI’NDA 500 METRE TAŞ DUVAR Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası Orhangazi Mezarlığının dik olan kısımlarında kademelendirme çalışması gerçekleştiriliyor. Yol oluşturma çalışması kapsamında yapılan hafriyat işleri bitirilirken toplamda 500 metrelik taş duvar imalatına da başlandı. DEMİRCİLER KÖYÜ MEZARLIK İÇİNE BETON YOL  Çalışmalar dahilinde Demirciler Köyü Mezarlığı’nın iç kısmına beton yapılacak. 200 metre uzunluk, 5 metre genişliğe sahip olacak olan beton yol için kazı tamamlandı ve beton dökümü öncesi kalıplar çakıldı. 
Dilovası nın mezarlıkları elden geçiriliyor

 

Şehir genelindeki şehitlik ve diğer mezarlıkların bakım, onarım ve temizliklerini düzenli bir şekilde yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe mezarlıklarındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesi Orhangazi ve Demirciler Köyü Mezarlıklarında yol ve taş duvar işleri gerçekleştiriliyor.

ORHANGAZİ MEZARLIĞI’NDA 500 METRE TAŞ DUVAR

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası Orhangazi Mezarlığının dik olan kısımlarında kademelendirme çalışması gerçekleştiriliyor. Yol oluşturma çalışması kapsamında yapılan hafriyat işleri bitirilirken toplamda 500 metrelik taş duvar imalatına da başlandı.

DEMİRCİLER KÖYÜ MEZARLIK İÇİNE BETON YOL 

Çalışmalar dahilinde Demirciler Köyü Mezarlığı’nın iç kısmına beton yapılacak. 200 metre uzunluk, 5 metre genişliğe sahip olacak olan beton yol için kazı tamamlandı ve beton dökümü öncesi kalıplar çakıldı. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.