İBT WEB

Dağcılarımız Erciyesin Zirvesinde TDF Eğitimine Katıldı

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 14:22, Güncelleme: 15.03.2021 - 14:22 3338+ kez okundu.
 

Dağcılarımız Erciyesin Zirvesinde TDF Eğitimine Katıldı

Dağcılarımız Erciyesin Zirvesinde TDF Eğitimine Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı antrenörümüz Cengiz Erdener ve sporcularımız İsmail Kılık ile Cihangir Yıldırım, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Kayseri Erciyes Dağı’nda düzenlenen Kış Dağcılığı Eğitimine katıldı.   Türkiye Dağcılık Federasyonu, 2021 yılı faaliyet programında yer alan Kış Dağcılığı Eğitimi, Kayseri Erciyes Dağı’nda gerçekleşti.  Zorlu hava koşullarında gerçekleşen eğitime 35 kulüpten 78 sporcu katıldı. TDF tarafından 8 antrenörün görevlendirildiği eğitim kampında; kulüp antrenörümüz Cengiz Erdener de sporculara eğitim verdi. Yoğun kar yağışı ve tipi altında çadır kampı olarak gerçekleştirilen eğitime sporcularımız İsmail Kılık ve Cihangir Yıldırım da katılarak; Manisa Büyükşehir Belediyespor’umuzu temsil ettiler.            Kayseri Erciyes Dağı’nda gerçekleştirilen eğitim kampı hakkında bilgiler veren Dağcılık Antrenörümüz Cengiz Erdener, “Kulübümüz, sportif başarının yanında her branşta eğiteme büyük önem veriyor. Kamp boyunca, dağcılık ve tırmanış faaliyetlerinin uygulanması sırasında gerekli olan önlemlerin alınması ve olası kaza risklerinin en aza indirilmesi için yapılması gerekenleri, sporcularımıza aktardık. 2021 yılı TDF faaliyet programı kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Dağcılarımız Erciyesin Zirvesinde TDF Eğitimine Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı antrenörümüz Cengiz Erdener ve sporcularımız İsmail Kılık ile Cihangir Yıldırım, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Kayseri Erciyes Dağı’nda düzenlenen Kış Dağcılığı Eğitimine katıldı.

 

Türkiye Dağcılık Federasyonu, 2021 yılı faaliyet programında yer alan Kış Dağcılığı Eğitimi, Kayseri Erciyes Dağı’nda gerçekleşti.  Zorlu hava koşullarında gerçekleşen eğitime 35 kulüpten 78 sporcu katıldı. TDF tarafından 8 antrenörün görevlendirildiği eğitim kampında; kulüp antrenörümüz Cengiz Erdener de sporculara eğitim verdi. Yoğun kar yağışı ve tipi altında çadır kampı olarak gerçekleştirilen eğitime sporcularımız İsmail Kılık ve Cihangir Yıldırım da katılarak; Manisa Büyükşehir Belediyespor’umuzu temsil ettiler.

 

         Kayseri Erciyes Dağı’nda gerçekleştirilen eğitim kampı hakkında bilgiler veren Dağcılık Antrenörümüz Cengiz Erdener, “Kulübümüz, sportif başarının yanında her branşta eğiteme büyük önem veriyor. Kamp boyunca, dağcılık ve tırmanış faaliyetlerinin uygulanması sırasında gerekli olan önlemlerin alınması ve olası kaza risklerinin en aza indirilmesi için yapılması gerekenleri, sporcularımıza aktardık. 2021 yılı TDF faaliyet programı kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.