İBT WEB

Başkan Demirden Samsunspor çağrısı

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 15.03.2021 - 15:27, Güncelleme: 15.03.2021 - 15:27 3471+ kez okundu.
 

Başkan Demirden Samsunspor çağrısı

Başkan Demirden Samsunspor çağrısı

Başkan Demirden Samsunspor çağrısı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen YılportSamsunspor’a başarılar dileyerek, herkesi takım etrafında kenetlenmeye davet etti. Büyükşehir Belediye binasına 15 metre uzunluğunda Samsunspor nostalji formalı 'Bu Şehrin Ruhunda Zafer Var' yazılı dev bir pankart astıran Başkan Demir, “Bu yolun sonu şampiyonluk. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi. TFF 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren YılportSamsunspor için şehrin dört bir yanı kırmızı beyaz bayraklarla süslendi.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in talimatıyla hem Cumhuriyet Meydanı’na hem de belediye binasına dev Samsunspor pankartı asıldı. 36 metre genişliğinde üzerinde 'Bu Şehrin Ruhunda Zafer Var' yazılı pankartı Cumhuriyet Meydanı’na, nostalji parçalı Samsunspor formalı 15 metre uzunluğundaki tasarımı da belediye binasına astıran Başkan Demir, herkese çağrıda bulunarak takım etrafında kenetlenmeye davet etti. Samsun’un her anlamda Süper Ligi hak eden bir şehir olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunspor şehrimizin en önemli markası. Ligin bitimine sayılı haftalar kaldı. Şehir olarak tek yürek, tek vücut olma vakti. Her platformda takımımıza en güçlü desteği vermeliyiz. Samsunspor’un ait olduğu yer Süper Lig. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve oyuncularımıza güveniyorum" dedi.
Başkan Demirden Samsunspor çağrısı

Başkan Demirden Samsunspor çağrısı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen YılportSamsunspor’a başarılar dileyerek, herkesi takım etrafında kenetlenmeye davet etti. Büyükşehir Belediye binasına 15 metre uzunluğunda Samsunspor nostalji formalı 'Bu Şehrin Ruhunda Zafer Var' yazılı dev bir pankart astıran Başkan Demir, “Bu yolun sonu şampiyonluk. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

TFF 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor için şehrin dört bir yanı kırmızı beyaz bayraklarla süslendi.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in talimatıyla hem Cumhuriyet Meydanı’na hem de belediye binasına dev Samsunspor pankartı asıldı. 36 metre genişliğinde üzerinde 'Bu Şehrin Ruhunda Zafer Var' yazılı pankartı Cumhuriyet Meydanı’na, nostalji parçalı Samsunspor formalı 15 metre uzunluğundaki tasarımı da belediye binasına astıran Başkan Demir, herkese çağrıda bulunarak takım etrafında kenetlenmeye davet etti.

Samsun’un her anlamda Süper Ligi hak eden bir şehir olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “ Samsunspor şehrimizin en önemli markası. Ligin bitimine sayılı haftalar kaldı. Şehir olarak tek yürek, tek vücut olma vakti. Her platformda takımımıza en güçlü desteği vermeliyiz. Samsunspor’un ait olduğu yer Süper Lig. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve oyuncularımıza güveniyorum" dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.