İBT WEB

Belediyeden Arslanpaşa Mahallesinde Yeni Park Çalışması

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 16:04, Güncelleme: 15.03.2021 - 16:04 2609+ kez okundu.
 

Belediyeden Arslanpaşa Mahallesinde Yeni Park Çalışması

Belediyeden Arslanpaşa Mahallesinde Yeni Park Çalışması

Belediyeden Arslanpaşa Mahallesinde Yeni Park Çalışması    Kozan Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.  Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Arslanpaşa Mahallesi Yonca Sokak'ta 1200 metre kare alanda yapımına başlanan park içerisinde çocuklar için oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de dinlence alanları yer alacak.  Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçeye yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Başkan Özgan, "Yeni parkın tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bir alana kavuşacaklarını söyledi.  Yapılan çalışmadan dolayı Arslanpaşa Mahalle Muhtarı Aydın Çalışkan, "Mahallemize yapılan yeni park çalışmasından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kazım Özgan'a ve Park Bahçeler Ekibine mahallem adına teşekkür ederim" dedi.  Belediye Başkan Yardımcıları Ruhi Gül, Süleyman Şenoğul ve Yaşar Gök ise çalışmaları yerinde inceleyip Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Ateş’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.   
Belediyeden Arslanpaşa Mahallesinde Yeni Park Çalışması


Belediyeden Arslanpaşa Mahallesinde Yeni Park Çalışması 

 

Kozan Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. 

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Arslanpaşa Mahallesi Yonca Sokak'ta 1200 metre kare alanda yapımına başlanan park içerisinde çocuklar için oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de dinlence alanları yer alacak. 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçeye yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Başkan Özgan, "Yeni parkın tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bir alana kavuşacaklarını söyledi. 

Yapılan çalışmadan dolayı Arslanpaşa Mahalle Muhtarı Aydın Çalışkan, "Mahallemize yapılan yeni park çalışmasından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kazım Özgan'a ve Park Bahçeler Ekibine mahallem adına teşekkür ederim" dedi. 

Belediye Başkan Yardımcıları Ruhi Gül, Süleyman Şenoğul ve Yaşar Gök ise çalışmaları yerinde inceleyip Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Ateş’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.   

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.