İBT WEB

Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor

Genel 16.03.2021 - 14:36, Güncelleme: 16.03.2021 - 14:36 2597+ kez okundu.
 

Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor

Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor

  Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir İlçesi’nde inşa edilen 17 bin 54 metrekarelik alana sahip Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çalışmaları denetledi. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma alanlarında denetimlerini sürdürüyor. Karaloğlu, Yenişehir İlçesi’nde inşa edilen Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemenin ardından açıklama yapan Karaloğlu, “Yenişehir ilçemizde Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışmalarını yerinde inceledik. 17 bin 54 metrekarelik merkezimiz; 51 kulübe, 1 ameliyathane, 1 kedi evi, 1 büyükbaş hayvan barınağı ile sevimli dostlarımıza hizmet verecek” dedi.
Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor

 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir İlçesi’nde inşa edilen 17 bin 54 metrekarelik alana sahip Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çalışmaları denetledi.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma alanlarında denetimlerini sürdürüyor. Karaloğlu, Yenişehir İlçesi’nde inşa edilen Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklama yapan Karaloğlu, “Yenişehir ilçemizde Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışmalarını yerinde inceledik. 17 bin 54 metrekarelik merkezimiz; 51 kulübe, 1 ameliyathane, 1 kedi evi, 1 büyükbaş hayvan barınağı ile sevimli dostlarımıza hizmet verecek” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.