İBT WEB

Büyükşehir Eğitim Yuvalarına Hassasiyetle Yaklaşıyor

Eğitim (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.03.2021 - 12:54, Güncelleme: 17.03.2021 - 12:54 2824+ kez okundu.
 

Büyükşehir Eğitim Yuvalarına Hassasiyetle Yaklaşıyor

Büyükşehir Eğitim Yuvalarına Hassasiyetle Yaklaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan MABEM ile Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek, eğitim başladığı eğitim birimlerine ziyaret gerçekleştirerek, varsa sorunları yerinde tespit eden ve eğitmenlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, ziyaretlerine Gördes ve Gölmarmara ilçeleriyle devam etti.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ile birlikte Gördes ve Gölmarmara ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi eğitim birimlerini ziyaret etti. Büyükşehir heyeti, ilk olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacak olan Gördes Sevgi Parkı’ndaki alanda incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eğitime verdiği önemin en önemli göstergelerinden bir tanesinin de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri olduğunu söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, en kısa sürede merkezi tamamlayarak, Gördesli çocukların hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti. Gördes temasları, MABEM ziyaretiyle noktalanırken, Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, idareci ve eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gölmarmara İlçesi de Ziyaret Edildi Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ile birlikte Gölmarmara ilçesine geçti. İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve personeli ziyaret eden Büyükşehir heyeti, daha sonra MABEM’de eğitmenlerle bir araya geldi. Her yıl başarı çıtasını en üst seviyelere çıkaran MABEM’in bu yıl da gençlerin hedeflerine ulaşmasında en önemli rehber olacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başarının süreceğini ifade etti. Ziyaretlerini Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile tamamlayan Büyükşehir Belediyesi heyeti, eğitim idarecileri ve öğretmenlerine çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.
Büyükşehir Eğitim Yuvalarına Hassasiyetle Yaklaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan MABEM ile Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek, eğitim başladığı eğitim birimlerine ziyaret gerçekleştirerek, varsa sorunları yerinde tespit eden ve eğitmenlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, ziyaretlerine Gördes ve Gölmarmara ilçeleriyle devam etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ile birlikte Gördes ve Gölmarmara ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi eğitim birimlerini ziyaret etti. Büyükşehir heyeti, ilk olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacak olan Gördes Sevgi Parkı’ndaki alanda incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eğitime verdiği önemin en önemli göstergelerinden bir tanesinin de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri olduğunu söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, en kısa sürede merkezi tamamlayarak, Gördesli çocukların hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti. Gördes temasları, MABEM ziyaretiyle noktalanırken, Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, idareci ve eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gölmarmara İlçesi de Ziyaret Edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ile birlikte Gölmarmara ilçesine geçti. İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve personeli ziyaret eden Büyükşehir heyeti, daha sonra MABEM’de eğitmenlerle bir araya geldi. Her yıl başarı çıtasını en üst seviyelere çıkaran MABEM’in bu yıl da gençlerin hedeflerine ulaşmasında en önemli rehber olacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başarının süreceğini ifade etti. Ziyaretlerini Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile tamamlayan Büyükşehir Belediyesi heyeti, eğitim idarecileri ve öğretmenlerine çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.