İBT WEB

Gündoğdu itfaiye alanındaki çalışmaları inceledi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.03.2021 - 18:00, Güncelleme: 19.03.2021 - 18:00 2581+ kez okundu.
 

Gündoğdu itfaiye alanındaki çalışmaları inceledi

Gündoğdu itfaiye alanındaki çalışmaları inceledi

Kocaeli İtfaiyesi’nin gücüne güç katacak yeni hizmet alanının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli İtfaiyesi’nin kent merkezine daha hızlı ve daha etkili müdahale edebilmesine imkan sağlayacak alanda ana bina temel dökümü tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Kocaeli İtfaiyemiz her geçen gün büyüyor. Kentimizin ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu alan tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak” dedi. Genel Sekreter Gündoğdu’ya inceleme sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara ve teknik personel eşlik etti.   “PROJE KISA SÜREDE TAMAMLANSIN” Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Başkanımız Tahir Büyükakın, başlanan her projenin en kısa sürede tamamlanmasını istiyor. Bu vesileyle çalışmaların ivedi bir şekilde tamamlanmasını ve bu önemli kentimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi. Gündoğdu, Kocaeli İtfaiyesi’nin gücüne güç katarak büyüdüğünü vurguladı.   20 BİN 630 METREKARELİK ALANDA Toplam 20 bin 630 metrekarelik alanda yapılacak olan Kocaeli İtfaiyesi idari bina ve eğitim alanı toplamda 1841 metrekarelik idari binaya sahip olacak. Alanda 67 araçlık otopark da bulunacak.   HER TÜRLÜ İHTİYAÇ DÜŞÜNÜLDÜ İdari Bina'da zemin katta; Haber Merkezi, Vardiya Amiri Odası, Dinlenme Odaları, Lojistik Grup Amirliği Odası, İletişim Odası, Ofis, Gönüllü İtfaiyeci Odası, Yatakhaneler, Yemekhane, Spor Salonu ve Giyinme Odası bulunacak. 1. Normal katta ise; Başkan Odası, Ofis, KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi), Arşivler, Sivil Savunma Uzmanı Odası, Müdür Odaları ve Mescitler yer alacak.   EĞİTİM ALANINDA YOK YOK Kocaeli İtfaiyesi’nin yeni yerinde eğitim alanı da bulunacak. Eğitim alanında; Eğitmen İdari Bina, Malzeme Depo Konteyner, Konteyner Kule, Uçurum Kulesi, Deprem Simülasyon Alanı ve Güvenlik Kulübesi olacak.
Gündoğdu itfaiye alanındaki çalışmaları inceledi

Kocaeli İtfaiyesi’nin gücüne güç katacak yeni hizmet alanının yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli İtfaiyesi’nin kent merkezine daha hızlı ve daha etkili müdahale edebilmesine imkan sağlayacak alanda ana bina temel dökümü tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Kocaeli İtfaiyemiz her geçen gün büyüyor. Kentimizin ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu alan tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak” dedi. Genel Sekreter Gündoğdu’ya inceleme sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara ve teknik personel eşlik etti.

 

“PROJE KISA SÜREDE TAMAMLANSIN”

Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Başkanımız Tahir Büyükakın, başlanan her projenin en kısa sürede tamamlanmasını istiyor. Bu vesileyle çalışmaların ivedi bir şekilde tamamlanmasını ve bu önemli kentimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi. Gündoğdu, Kocaeli İtfaiyesi’nin gücüne güç katarak büyüdüğünü vurguladı.

 

20 BİN 630 METREKARELİK ALANDA

Toplam 20 bin 630 metrekarelik alanda yapılacak olan Kocaeli İtfaiyesi idari bina ve eğitim alanı toplamda 1841 metrekarelik idari binaya sahip olacak. Alanda 67 araçlık otopark da bulunacak.

 

HER TÜRLÜ İHTİYAÇ DÜŞÜNÜLDÜ

İdari Bina'da zemin katta; Haber Merkezi, Vardiya Amiri Odası, Dinlenme Odaları, Lojistik Grup Amirliği Odası, İletişim Odası, Ofis, Gönüllü İtfaiyeci Odası, Yatakhaneler, Yemekhane, Spor Salonu ve Giyinme Odası bulunacak. 1. Normal katta ise; Başkan Odası, Ofis, KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi), Arşivler, Sivil Savunma Uzmanı Odası, Müdür Odaları ve Mescitler yer alacak.

 

EĞİTİM ALANINDA YOK YOK

Kocaeli İtfaiyesi’nin yeni yerinde eğitim alanı da bulunacak. Eğitim alanında; Eğitmen İdari Bina, Malzeme Depo Konteyner, Konteyner Kule, Uçurum Kulesi, Deprem Simülasyon Alanı ve Güvenlik Kulübesi olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.