İBT WEB

CBS Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.03.2021 - 10:13, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:13 3014+ kez okundu.
 

CBS Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

CBS Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığında Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda CBS kapsamında saha çalışmalarında elde edilen verilerin ‘Abone Bilgi Yönetim Sistemi’ (ABYS) ile entegrasyon ve analiz işlemleri görüşüldü. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığında CBS bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fehmi Özcan ve Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı CBS Şube Müdürü Zafer Kasal da katıldı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı CBS Şube Müdürlükleri yetkilileri tarafından yapılan sunumla katılımcılar CBS kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Toplantıda CBS kapsamında saha çalışmalarında elde edilen verilerin ‘Abone Bilgi Yönetim Sistemi’ (ABYS) ile entegrasyon ve analiz işlemleri görüşüldü. Mekansal verilere ait bir veritabanı ve oluşturulan veritabanı ile Manisa’ya ait bir şebeke bilgi sistemi oluşturma çalışmaları değerlendirildi.
CBS Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığında Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda CBS kapsamında saha çalışmalarında elde edilen verilerin ‘Abone Bilgi Yönetim Sistemi’ (ABYS) ile entegrasyon ve analiz işlemleri görüşüldü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığında CBS bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fehmi Özcan ve Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı CBS Şube Müdürü Zafer Kasal da katıldı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı CBS Şube Müdürlükleri yetkilileri tarafından yapılan sunumla katılımcılar CBS kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Toplantıda CBS kapsamında saha çalışmalarında elde edilen verilerin ‘Abone Bilgi Yönetim Sistemi’ (ABYS) ile entegrasyon ve analiz işlemleri görüşüldü. Mekansal verilere ait bir veritabanı ve oluşturulan veritabanı ile Manisa’ya ait bir şebeke bilgi sistemi oluşturma çalışmaları değerlendirildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.