İBT WEB

Lüleburgazda haftalık sosyal yardım ve pandemi raporu

Genel 23.03.2021 - 10:24, Güncelleme: 23.03.2021 - 10:24 2276+ kez okundu.
 

Lüleburgazda haftalık sosyal yardım ve pandemi raporu

Lüleburgaz’da haftalık sosyal yardım ve pandemi raporu

Lüleburgaz’da haftalık sosyal yardım ve pandemi raporu   Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta şeffaf bir şekilde paylaştığı “Haftalık Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı. Raporda denetlenen iş yerinden nakdi destekte bulunulan aile sayısına kadar çok sayıda bilgi yer alıyor.    Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda her hafta duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım Raporu” yayınlandı. Raporun 15-19 Mart tarihleri arasını kapsayan döneminde çok sayıda veri yer aldı.    16 aileye daha destek   Korona virüs salgınının başından bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlarına her alanda destek sağlayan Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz hafta 16 aileye daha nakdi destekte bulundu. Bununla birlikte 18 aileye de Sevgi Mağazası’ndan 202 parça giyecek desteğinde bulunuldu.    12 bin maske kullanıldı   Tüm bunlarla birlikte pazar yerleri ve belediye hizmet binasında geçtiğimiz hafta gerek vatandaş gerekse belediye personeli için 12 bin 360 adet maske kullanılırken, 2 bin 400 adet de eldiven kullanıldı. Ayrıca korona virüs önlemleri kapsamında da kent genelinde 378 litre dezenfektan kullanıldı.    Denetimler tüm hızıyla sürüyor   Yayınlanan bu verilerin yanı sıra 15-19 Mart tarihleri arasında 185 adet iş yeri ve 24 ticari araç denetlendi. Öte yandan 6 park ve 10 camide de korona virüs kurallarına riayet edilip edilmediği yönünde denetimler gerçekleştirildi.   
Lüleburgaz’da haftalık sosyal yardım ve pandemi raporu

Lüleburgaz’da haftalık sosyal yardım ve pandemi raporu

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta şeffaf bir şekilde paylaştığı “Haftalık Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı. Raporda denetlenen iş yerinden nakdi destekte bulunulan aile sayısına kadar çok sayıda bilgi yer alıyor. 

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda her hafta duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım Raporu” yayınlandı. Raporun 15-19 Mart tarihleri arasını kapsayan döneminde çok sayıda veri yer aldı. 

 

16 aileye daha destek

 

Korona virüs salgınının başından bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlarına her alanda destek sağlayan Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz hafta 16 aileye daha nakdi destekte bulundu. Bununla birlikte 18 aileye de Sevgi Mağazası’ndan 202 parça giyecek desteğinde bulunuldu. 

 

12 bin maske kullanıldı

 

Tüm bunlarla birlikte pazar yerleri ve belediye hizmet binasında geçtiğimiz hafta gerek vatandaş gerekse belediye personeli için 12 bin 360 adet maske kullanılırken, 2 bin 400 adet de eldiven kullanıldı. Ayrıca korona virüs önlemleri kapsamında da kent genelinde 378 litre dezenfektan kullanıldı. 

 

Denetimler tüm hızıyla sürüyor

 

Yayınlanan bu verilerin yanı sıra 15-19 Mart tarihleri arasında 185 adet iş yeri ve 24 ticari araç denetlendi. Öte yandan 6 park ve 10 camide de korona virüs kurallarına riayet edilip edilmediği yönünde denetimler gerçekleştirildi. 

 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.