İBT WEB

İstanbul da kar nedeniyle sürücülerin zorlu anları

Trafik (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.03.2021 - 09:23, Güncelleme: 24.03.2021 - 09:29 6606+ kez okundu.
 

İstanbul da kar nedeniyle sürücülerin zorlu anları

İstanbul da beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ani hava değişimi ve kar yağışı uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başladı. SÜRÜCÜLER ZORLANDI Kağıthane’de yollar kısa sürede beyaza bürünürken araçların yokuşları çıkmakta güçlük çektiği görüldü. Yollarda bazı araçların kaydıkları ve güçlükle ilerledikleri görüldü. Yokuşta kalan bir kamyonetin patinaj çektiği görülürken bir kişinin kamyonetin kasasına binerek zıpladığı ve bu şekilde kamyonun kaymasını engellemeye çalıştığı görüldü.    
İstanbul da beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ani hava değişimi ve kar yağışı uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başladı.

SÜRÜCÜLER ZORLANDI

Kağıthane’de yollar kısa sürede beyaza bürünürken araçların yokuşları çıkmakta güçlük çektiği görüldü.

Yollarda bazı araçların kaydıkları ve güçlükle ilerledikleri görüldü.

Yokuşta kalan bir kamyonetin patinaj çektiği görülürken bir kişinin kamyonetin kasasına binerek zıpladığı ve bu şekilde kamyonun kaymasını engellemeye çalıştığı görüldü.

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.