İBT WEB

Başkan Gerenliden huzurevine ziyaret

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 26.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 26.03.2021 - 10:51 2378+ kez okundu.
 

Başkan Gerenliden huzurevine ziyaret

Başkan Gerenliden huzurevine ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Yaşlılar Haftası kapsamında Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Yaşlılarla bir süre sohbet eden Başkan Gerenli, yaşlılara ve kurum personeline karanfil verdi.    Başkan Gerenli Yaşlılar Haftası kapsamında Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gerenli, huzurevi sakinlerinin tek tek sorunlarını dinlerken, sakinlerin her birine karanfil verdi.    “Nasihatlerini dinlemeyi özledik”   Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Gerenli, korona virüs salgını döneminde en çok yaşlılarımızın elini öpüp nasihatlerini dinlemeyi özlediğini belirterek, “Bu pandemi sürecinde en çok onların elini öpüp nasihatlerini dinlemeyi özledik. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, yolumuza ışık tutan değerli büyüklerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Başkan Gerenliden huzurevine ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Yaşlılar Haftası kapsamında Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Yaşlılarla bir süre sohbet eden Başkan Gerenli, yaşlılara ve kurum personeline karanfil verdi. 

 

Başkan Gerenli Yaşlılar Haftası kapsamında Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gerenli, huzurevi sakinlerinin tek tek sorunlarını dinlerken, sakinlerin her birine karanfil verdi. 

 

“Nasihatlerini dinlemeyi özledik”

 

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Gerenli, korona virüs salgını döneminde en çok yaşlılarımızın elini öpüp nasihatlerini dinlemeyi özlediğini belirterek, “Bu pandemi sürecinde en çok onların elini öpüp nasihatlerini dinlemeyi özledik. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, yolumuza ışık tutan değerli büyüklerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.