İBT WEB

Ağrı’da kar altında kalan ağaçlar göz kamaştırdı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2021 - 10:30, Güncelleme: 28.03.2021 - 10:30 2558+ kez okundu.
 

Ağrı’da kar altında kalan ağaçlar göz kamaştırdı

Ağrı’da etkili olmaya devam eden kar yağışı nedeniyle kar altında kalan ağaçlar kartpostallık görüntüler oluşturdu.Ağrı’da Mart ayında etkili olmaya devam kar yağışıyla birlikte Selahaddin Eyyubi Parkında bulunan ağaçlarda eşsiz manzaralar oluştu. Etkili olan kar yağışının ardından ağaçların ve dalların üzerinde biriken karlar özellikle kış mevsiminde ziyaretçilerine farklı bir atmosfer sunuyor.Tarihi yerler ve doğa açısından zengin bir yer olan Ağrı’da kar, güneş ve doğal güzelliklerin birleşmesiyle oluşan eşsiz görüntüler, şehrin gürültüsünden kaçmak isteyen ve fotoğraf tutkunu vatandaşlar için uğrak mekan oluyor.
Ağrı’da etkili olmaya devam eden kar yağışı nedeniyle kar altında kalan ağaçlar kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Ağrı’da Mart ayında etkili olmaya devam kar yağışıyla birlikte Selahaddin Eyyubi Parkında bulunan ağaçlarda eşsiz manzaralar oluştu. Etkili olan kar yağışının ardından ağaçların ve dalların üzerinde biriken karlar özellikle kış mevsiminde ziyaretçilerine farklı bir atmosfer sunuyor.
Tarihi yerler ve doğa açısından zengin bir yer olan Ağrı’da kar, güneş ve doğal güzelliklerin birleşmesiyle oluşan eşsiz görüntüler, şehrin gürültüsünden kaçmak isteyen ve fotoğraf tutkunu vatandaşlar için uğrak mekan oluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.