İBT WEB

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ZİRVEYİ KOVALIYOR

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 29.03.2021 - 09:27, Güncelleme: 29.03.2021 - 09:27 2847+ kez okundu.
 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ZİRVEYİ KOVALIYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ZİRVEYİ KOVALIYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ZİRVEYİ KOVALIYOR MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 0-3 Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 21. haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden Hatay temsilcisi 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Etkili servislerle rakibinin efektif oyun kurmasına izin vermeyen mavi-beyazlılar, ilk seti 25-19 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette başa baş bir mücadele vardı. Ev sahibi Malatya temsilcisi maçtaki dengeyi sağlasa da rakip Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-22 kazanmayı bildi ve maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin üçüncü setinde de Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Seti 25-18 maçı, da 3-0 kazanan Hataylı voleybolcular haftayı galibiyetle kapattı.
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ZİRVEYİ KOVALIYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ZİRVEYİ KOVALIYOR

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 0-3

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 21. haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden Hatay temsilcisi 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Etkili servislerle rakibinin efektif oyun kurmasına izin vermeyen mavi-beyazlılar, ilk seti 25-19 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sette başa baş bir mücadele vardı. Ev sahibi Malatya temsilcisi maçtaki dengeyi sağlasa da rakip Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-22 kazanmayı bildi ve maçta 2-0 öne geçti.

Mücadelenin üçüncü setinde de Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Seti 25-18 maçı, da 3-0 kazanan Hataylı voleybolcular haftayı galibiyetle kapattı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.