İBT WEB

Aygun’dan Başkan Gerenliye ziyaret

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 29.03.2021 - 14:45, Güncelleme: 29.03.2021 - 14:45 3648+ kez okundu.
 

Aygun’dan Başkan Gerenliye ziyaret

Aygun’dan Başkan Gerenliye ziyaret

Aygun’dan Başkan Gerenliye ziyaret   CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve Bal – Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.    Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve Bal-Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner Başkan Gerenli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer’in de bulunduğu ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Aygun’dan Başkan Gerenliye ziyaret

Aygun’dan Başkan Gerenliye ziyaret

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve Bal – Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

 

Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve Bal-Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner Başkan Gerenli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer’in de bulunduğu ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.