İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 12:04, Güncelleme: 30.03.2021 - 12:04 3248+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU Ordu’nun Perşembe ilçesinde 3 işletmede meydana gelen yangın Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin seferber olduğu çalışma ile kontrol altına alındı. Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi’nde bulunan bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangın yanıcı maddelerin fazlalığı sebebiyle kısa sürede büyürken çevredeki binalara da sıçradı. Olayı ihbar alan Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri adeta seferberlik ilan etti. Yangın 37 itfaiye personeli, 7 itfaiye aracı, Park ve Bahçeler Dairesi, OSKİ ve ilçe belediyelerinin su tankerleri ile yaklaşık bir saat süren çalışma ile kontrol altına alındı. Yangında 3 işletmede maddi hasar oluşurken yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Yangın söndürme çalışmalarını takip eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, çalışmalarla ilgili bilgi alırken işletme sahiplerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.  
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Ordu’nun Perşembe ilçesinde 3 işletmede meydana gelen yangın Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin seferber olduğu çalışma ile kontrol altına alındı.

Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi’nde bulunan bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangın yanıcı maddelerin fazlalığı sebebiyle kısa sürede büyürken çevredeki binalara da sıçradı. Olayı ihbar alan Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri adeta seferberlik ilan etti.

Yangın 37 itfaiye personeli, 7 itfaiye aracı, Park ve Bahçeler Dairesi, OSKİ ve ilçe belediyelerinin su tankerleri ile yaklaşık bir saat süren çalışma ile kontrol altına alındı. Yangında 3 işletmede maddi hasar oluşurken yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Yangın söndürme çalışmalarını takip eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, çalışmalarla ilgili bilgi alırken işletme sahiplerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.