İBT WEB

Büyükşehirin Uzmanından İhale Kanunu Kitabı

Eğitim (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 15:06, Güncelleme: 30.03.2021 - 15:06 2376+ kez okundu.
 

Büyükşehirin Uzmanından İhale Kanunu Kitabı

Büyükşehirin Uzmanından İhale Kanunu Kitabı

Büyükşehir’in Uzmanından İhale Kanunu Kitabı Manisa Büyükşehir Belediyesinde İhale Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Aktaş,  “2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 20 Yıl” adlı kitabını tanıtarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hediye etti. Başkan Ergün, bu güzel çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ederek, iyi dilek temennilerinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde İhale Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Aktaş’ı makamında konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’nün de yer aldığı ziyarette, Aktaş “2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 20 Yıl” adlı kitabını tanıtarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hediye etti. Aktaş’ı tebrik eden Başkan Ergün, “Hayırlısı olsun. Bu güzel çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum ”dedi
Büyükşehirin Uzmanından İhale Kanunu Kitabı

Büyükşehir’in Uzmanından İhale Kanunu Kitabı

Manisa Büyükşehir Belediyesinde İhale Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Aktaş,  “2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 20 Yıl” adlı kitabını tanıtarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hediye etti. Başkan Ergün, bu güzel çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ederek, iyi dilek temennilerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde İhale Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Aktaş’ı makamında konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’nün de yer aldığı ziyarette, Aktaş “2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 20 Yıl” adlı kitabını tanıtarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hediye etti. Aktaş’ı tebrik eden Başkan Ergün, “Hayırlısı olsun. Bu güzel çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum ”dedi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.