İBT WEB

Büyükşehir sağlıklı içme suyu için çalışıyor

Sağlık (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 31.03.2021 - 15:20, Güncelleme: 31.03.2021 - 15:20 2302+ kez okundu.
 

Büyükşehir sağlıklı içme suyu için çalışıyor

Büyükşehir sağlıklı içme suyu için çalışıyor

Büyükşehir sağlıklı içme suyu için çalışıyor Aksu’da şebeke ve abone boruları yenileniyor Aksu İlçesi’nde kullanım ömrünü tamamlamış durumda bulunan içme suyu şebeke ve abone boruları Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT genel Müdürlüğü tarafından yeniliyor.  Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün kentin çeşitli noktalarında sürdürdüğü içme suyu altyapısını tadilat ve revize çalışmalarının son adresi Aksu İlçesi oldu. İlçede yer alan kullanım ömrünü tamamlamış, sıklıkla arızalara neden olan içme suyu boruları tek tek tespit edilerek yenileniyor. ARIZA VE KESİNTİLER EN AZA İNECEK ASAT Su Şebeke ve Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında ekipler İsmail Ogan Caddesi, 2003. Sokak, 2002. Sokak, Perge Caddesi, 3041. Sokak ve Aliağa Sokak’ta zamana bağlı olarak yıpranmış, işlevini yitirmek üzere olan şebeke ve abone borularını yenileri ile değiştirdi. Arızalara, dolayısıyla da zamansız su kesintilerine ve onarım maliyetine neden olan hatların yenilenmesiyle bölgedeki içme suyu hizmeti daha sağlıklı ve verimli şekilde devam edecek.
Büyükşehir sağlıklı içme suyu için çalışıyor

Büyükşehir sağlıklı içme suyu için çalışıyor

Aksu’da şebeke ve abone boruları yenileniyor

Aksu İlçesi’nde kullanım ömrünü tamamlamış durumda bulunan içme suyu şebeke ve abone boruları Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT genel Müdürlüğü tarafından yeniliyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün kentin çeşitli noktalarında sürdürdüğü içme suyu altyapısını tadilat ve revize çalışmalarının son adresi Aksu İlçesi oldu. İlçede yer alan kullanım ömrünü tamamlamış, sıklıkla arızalara neden olan içme suyu boruları tek tek tespit edilerek yenileniyor.
ARIZA VE KESİNTİLER EN AZA İNECEK
ASAT Su Şebeke ve Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında ekipler İsmail Ogan Caddesi, 2003. Sokak, 2002. Sokak, Perge Caddesi, 3041. Sokak ve Aliağa Sokak’ta zamana bağlı olarak yıpranmış, işlevini yitirmek üzere olan şebeke ve abone borularını yenileri ile değiştirdi. Arızalara, dolayısıyla da zamansız su kesintilerine ve onarım maliyetine neden olan hatların yenilenmesiyle bölgedeki içme suyu hizmeti daha sağlıklı ve verimli şekilde devam edecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.