İBT WEB

Şehzadeler Muhtarlar Derneği ne Tebrik Ziyareti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.04.2021 - 10:08, Güncelleme: 01.04.2021 - 10:08 3211+ kez okundu.
 

Şehzadeler Muhtarlar Derneği ne Tebrik Ziyareti

Şehzadeler Muhtarlar Derneği ne Tebrik Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler Muhtarlar Derneği başkanlığına yeniden seçilen Hacıhaliller Mahallesi Muhtarı Şeref Ocaklıgil’i ziyaret ederek, tebrik etti ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve daire başkanlığı personeli, Şehzadeler Muhtarlar Derneği seçimli olağan genel kurulunda 2019 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil’e,yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu. Ocaklıgil’i tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Büyükşehir heyeti, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de selamlarını iletti. Ziyaretleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi heyetine teşekkür eden Ocaklıgil de, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçelerine en güzel hizmetleri kazandırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.  
Şehzadeler Muhtarlar Derneği ne Tebrik Ziyareti


Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler Muhtarlar Derneği başkanlığına yeniden seçilen Hacıhaliller Mahallesi Muhtarı Şeref Ocaklıgil’i ziyaret ederek, tebrik etti ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve daire başkanlığı personeli, Şehzadeler Muhtarlar Derneği seçimli olağan genel kurulunda 2019 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil’e,yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu. Ocaklıgil’i tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Büyükşehir heyeti, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de selamlarını iletti. Ziyaretleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi heyetine teşekkür eden Ocaklıgil de, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçelerine en güzel hizmetleri kazandırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.