İBT WEB

BORSADA İKİ EMEKLİLİK

Eğitim (TG) - Tarsus Gazetesi | 01.04.2021 - 10:19, Güncelleme: 01.04.2021 - 10:19 1990+ kez okundu.
 

BORSADA İKİ EMEKLİLİK

BORSADA İKİ EMEKLİLİK

Tarsus Ticaret Borsasında Muhasebe Memuru olarak görev yapan Serdal Özkardeşler ve Tescil Memuru olarak görev yapan Cumali Erdoğan’a teşekkür plaketi verildi.   Mart ayı Meclis toplantısında düzenlenen plaket töreninde Başkan Murat Kaya, “Uzun yıllar Borsamıza hizmet veren alın teri ile görev yapan ve Borsayı en iyi şekilde temsil etmek adına çalışma yürüten arkadaşlarımızı emekli olmalarından dolayı kutluyorum. Emeğiniz büyük. Şimdi dinlenme zamanı. Yeni bir hayatın başlangıcındasınız. Sevdiklerinizle, ailenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Sizlere emeklilik hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.   Konuşmanın ardından, emekliye ayrılan Serdal Özkardeşler ve Cumali Erdoğan’a Borsa Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu ve Meclis Başkan yardımcısı Fatma Temel plaket takdim etti.   Genel Sekreter Hasan Şanlı Başkan Murat Kaya’ya emekliye ayrılan mesai arkadaşlarını plaket ile onurlandırdığı için teşekkür ederken, emekli olan Serdal Özkardeşler ve Cumali Erdoğan, düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getirerek çalışma arkadaşları ve Borsa yönetimi ile vedalaştı
BORSADA İKİ EMEKLİLİK

Tarsus Ticaret Borsasında Muhasebe Memuru olarak görev yapan Serdal Özkardeşler ve Tescil Memuru olarak görev yapan Cumali Erdoğan’a teşekkür plaketi verildi.
 
Mart ayı Meclis toplantısında düzenlenen plaket töreninde Başkan Murat Kaya,

“Uzun yıllar Borsamıza hizmet veren alın teri ile görev yapan ve Borsayı en iyi şekilde temsil etmek adına çalışma yürüten arkadaşlarımızı emekli olmalarından dolayı kutluyorum. Emeğiniz büyük. Şimdi dinlenme zamanı. Yeni bir hayatın başlangıcındasınız. Sevdiklerinizle, ailenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Sizlere emeklilik hayatınızda başarılar diliyorum”

dedi.
 
Konuşmanın ardından, emekliye ayrılan Serdal Özkardeşler ve Cumali Erdoğan’a Borsa Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu ve Meclis Başkan yardımcısı Fatma Temel plaket takdim etti.
 
Genel Sekreter Hasan Şanlı Başkan Murat Kaya’ya emekliye ayrılan mesai arkadaşlarını plaket ile onurlandırdığı için teşekkür ederken, emekli olan Serdal Özkardeşler ve Cumali Erdoğan, düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getirerek çalışma arkadaşları ve Borsa yönetimi ile vedalaştı

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.