İBT WEB

Tarsus TSO dan ÇKA ya ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.04.2021 - 16:12, Güncelleme: 01.04.2021 - 16:12 3477+ kez okundu.
 

Tarsus TSO dan ÇKA ya ziyaret

Tarsus TSO dan ÇKA ya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı’nı (ÇKA) ziyaret etti. Ziyarette ÇKA Genel Sekreterliğine atanan Savaş Ülger’e hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Tarsus TSO Genel Sekreteri Ali Ukav, Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Rasim Sarı ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger’i ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerinin iletildiği ziyarette Tarsus TSO’nun çalışmaları ve devam eden projeleri anlatarak kentin değerleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Ali Ukav, ‘’Tarsus için çok önemli iki büyük projeyi yürütüyoruz. Biri kurmakta olduğumuz ve alt yapı çalışmaları devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, diğeri Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı olan Mersin Agropark. Bu projeler gerçekten önemli değere sahip. Bir taraftan da kentin tarih, kültür ve turizmine yönelik çalışmalarımız sürüyor. Gastronomi üzerine bir proje ile ilgili çalışmalarımız var. Yakın zamanda teklif sunacağız. İşbirliği ve katkılarınızı önemsiyoruz.’’ diye konuştu. Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgenin kalkınmasına yönelik sunulacak nitelikli her türlü projeyi önemsediklerini belirtti. Tarsus’un tarih ve turizm alanında önemli potansiyeli bulunduğunu söyleyen Ülger, işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.
Tarsus TSO dan ÇKA ya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı’nı (ÇKA) ziyaret etti. Ziyarette ÇKA Genel Sekreterliğine atanan Savaş Ülger’e hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Tarsus TSO Genel Sekreteri Ali Ukav, Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Rasim Sarı ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger’i ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerinin iletildiği ziyarette Tarsus TSO’nun çalışmaları ve devam eden projeleri anlatarak kentin değerleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Ali Ukav,

‘’Tarsus için çok önemli iki büyük projeyi yürütüyoruz. Biri kurmakta olduğumuz ve alt yapı çalışmaları devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, diğeri Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı olan Mersin Agropark. Bu projeler gerçekten önemli değere sahip. Bir taraftan da kentin tarih, kültür ve turizmine yönelik çalışmalarımız sürüyor. Gastronomi üzerine bir proje ile ilgili çalışmalarımız var. Yakın zamanda teklif sunacağız. İşbirliği ve katkılarınızı önemsiyoruz.’’

diye konuştu.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgenin kalkınmasına yönelik sunulacak nitelikli her türlü projeyi önemsediklerini belirtti. Tarsus’un tarih ve turizm alanında önemli potansiyeli bulunduğunu söyleyen Ülger, işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.