İBT WEB

İlk derbi Balıkesirspor’un

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2021 - 18:56, Güncelleme: 03.04.2021 - 18:56 2127+ kez okundu.
 

İlk derbi Balıkesirspor’un

U19 Gelişim Ligi’nde lider durumda bulunan Balıkesirspor ezeli rakibi Bandırmaspor ile Erdek’te oynanan karşılaşmayı 4-1 kazandı.Balıkesirspor’un gollerini Berkay Aykurt (2), Oltion Bilalli ve Peter Ambrosse kaydetti. Bu sonucun ardından Balıkesirspor 3’te 3 yaparak liderliğini sürdürdü.Başkan Göçmez’den Sıcak KarşılamaBandırmaspor Başkanı Onur Göçmez karşılaşma öncesi konuk ekip Aydeniz Et Balıkesirspor’lu oyuncuları samimi ve sıcak bir ortamda karşıladı. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, her iki kulübün kardeş olduğunu, sahadaki mücadelenin fair-play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunan Göçmez Balıkesirspor takım kaptanı Berk Tosun’a çiçek verdi.
U19 Gelişim Ligi’nde lider durumda bulunan Balıkesirspor ezeli rakibi Bandırmaspor ile Erdek’te oynanan karşılaşmayı 4-1 kazandı.
Balıkesirspor’un gollerini Berkay Aykurt (2), Oltion Bilalli ve Peter Ambrosse kaydetti. Bu sonucun ardından Balıkesirspor 3’te 3 yaparak liderliğini sürdürdü.

Başkan Göçmez’den Sıcak Karşılama
Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez karşılaşma öncesi konuk ekip Aydeniz Et Balıkesirspor’lu oyuncuları samimi ve sıcak bir ortamda karşıladı. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, her iki kulübün kardeş olduğunu, sahadaki mücadelenin fair-play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunan Göçmez Balıkesirspor takım kaptanı Berk Tosun’a çiçek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.