İBT WEB

MASKİden Örnek Çalışma

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 08:59, Güncelleme: 05.04.2021 - 08:59 2082+ kez okundu.
 

MASKİden Örnek Çalışma

MASKİden Örnek Çalışma

MASKİden Örnek Çalışma MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde 1734 camii ve 2014 mezarlık çeşmesinde su israfı yaşanmaması için bakım onarım çalışmasına başladı. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Akbaş, camii ve mezarlıklarda kullanılan sudan ücret almadıklarını da belirtti.  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde örnek çalışmalara devam ediyor. Su kaynaklarının korunmasına büyük önem veren idare, il genelinde 1734 camii ve 2014 mezarlıklarda çeşme ve çeşme bağlantılarının bakım onarımına başladı. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, çalışmaları yerinde takip etti. Su israfının önüne geçmek için çalışılıyor Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, camii ve mezarlıklarda kullanılan suyun ücret tarifesinde yer almadığını belirterek, “Vatandaşlarımız dini vecibelerini yerine getirirken biz idare olarak kullanılan sudan ücret almıyoruz. Ayrıca, mezarlıklarımız ve camilerimizin bahçelerinde bulunan çeşmelerin ve çeşme bağlantılarının da arızalı olanları varsa tamir ederek su kaynaklarının boşa akmasını önlüyoruz. Yaptığımız çalışma ile su kayıplarının önüne geçecek ve suyumuzun korunmasına yönelik bir adımı daha tamamlamış olacağız. Vatandaşlarımız da arızalı çeşme veya çeşme bağlantısı gördüğünde 185 Çözüm Merkezimizi araması durumunda hemen müdahale ederek suyumuzun boşa akmasını önleyebiliriz” dedi.  
MASKİden Örnek Çalışma

MASKİden Örnek Çalışma
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde 1734 camii ve 2014 mezarlık çeşmesinde su israfı yaşanmaması için bakım onarım çalışmasına başladı. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Akbaş, camii ve mezarlıklarda kullanılan sudan ücret almadıklarını da belirtti. 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde örnek çalışmalara devam ediyor. Su kaynaklarının korunmasına büyük önem veren idare, il genelinde 1734 camii ve 2014 mezarlıklarda çeşme ve çeşme bağlantılarının bakım onarımına başladı. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, çalışmaları yerinde takip etti.
Su israfının önüne geçmek için çalışılıyor
Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, camii ve mezarlıklarda kullanılan suyun ücret tarifesinde yer almadığını belirterek,

“Vatandaşlarımız dini vecibelerini yerine getirirken biz idare olarak kullanılan sudan ücret almıyoruz. Ayrıca, mezarlıklarımız ve camilerimizin bahçelerinde bulunan çeşmelerin ve çeşme bağlantılarının da arızalı olanları varsa tamir ederek su kaynaklarının boşa akmasını önlüyoruz. Yaptığımız çalışma ile su kayıplarının önüne geçecek ve suyumuzun korunmasına yönelik bir adımı daha tamamlamış olacağız. Vatandaşlarımız da arızalı çeşme veya çeşme bağlantısı gördüğünde 185 Çözüm Merkezimizi araması durumunda hemen müdahale ederek suyumuzun boşa akmasını önleyebiliriz”

dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.