İBT WEB

Nisanur dünya ikincisi

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 09:25, Güncelleme: 05.04.2021 - 09:25 2746+ kez okundu.
 

Nisanur dünya ikincisi

Nisanur dünya ikincisi

Nisanur dünya ikincisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mısır’da yapılan 'Gençler-Yıldızlar Dünya Şampiyonası' 'Genç Kadın Kılıç' kategorisinde dünya ikincisi olan eskrim sporcusu Nisanur Erbil’i tebrik etti. Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen 'Gençler-Yıldızlar Dünya Şampiyonası' 'Genç Kadın Kılıç' kategorisinde mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusuNisanur Erbil, finalde Güney Koreli HayoungJeon'a 15-14 yenilerek dünya ikincisi oldu. Gümüş madalyanın sahibi olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü eskrim sporcusu Erbil’i tebrik eden Başkan Mustafa Demir, “Sporcumuzun başarısı bizleri çok sevindirdi ve gururlandırdı. NisanurErbil’i  ve Gençlik ve Spor Kulübümüzü tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Sporun her branşında Büyükşehir Belediyesi olarak sporcuların yanında yer aldıklarını ifade eden Başkan Demir, “Uluslararası platformlarda bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı kutluyorum. Nisanur bu başarısıyla bizi gururlandırdı. Amacımızyetenekli olan çocuklarımızı, gençlerimizi ortaya çıkarmak ve onların yücelmesi, büyümesi ve daha büyük başarılara imza atması için aracı olmak” ifadelerini kullandı.
Nisanur dünya ikincisi

Nisanur dünya ikincisi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mısır’da yapılan 'Gençler-Yıldızlar Dünya Şampiyonası' 'Genç Kadın Kılıç' kategorisinde dünya ikincisi olan eskrim sporcusu Nisanur Erbil’i tebrik etti.

Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen 'Gençler-Yıldızlar Dünya Şampiyonası' 'Genç Kadın Kılıç' kategorisinde mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusuNisanur Erbil, finalde Güney Koreli HayoungJeon'a 15-14 yenilerek dünya ikincisi oldu. Gümüş madalyanın sahibi olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü eskrim sporcusu Erbil’i tebrik eden Başkan Mustafa Demir,

“Sporcumuzun başarısı bizleri çok sevindirdi ve gururlandırdı. NisanurErbil’i  ve Gençlik ve Spor Kulübümüzü tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum”

dedi.

Sporun her branşında Büyükşehir Belediyesi olarak sporcuların yanında yer aldıklarını ifade eden Başkan Demir,

“Uluslararası platformlarda bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı kutluyorum. Nisanur bu başarısıyla bizi gururlandırdı. Amacımızyetenekli olan çocuklarımızı, gençlerimizi ortaya çıkarmak ve onların yücelmesi, büyümesi ve daha büyük başarılara imza atması için aracı olmak”

ifadelerini kullandı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.