İBT WEB

İLKADIM KISITLAMA SÜRESİNCE SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 10:55, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:55 2642+ kez okundu.
 

İLKADIM KISITLAMA SÜRESİNCE SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI

İLKADIM KISITLAMA SÜRESİNCE SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI

İLKADIM KISITLAMA SÜRESİNCE SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI İlkadım ilçesinin yüksek kesimlerindeki alanlara yem bırakarak yaban hayvanların aç kalmasını önleyen İlkadım Belediyesi , sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı hafta sonlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için de seferber oldu. İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri, kent genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. Her gün düzenli olarak kent merkezinde bulunan belirlenen noktalarda yürütülen mama çalışmaları, sokağa çıkma kısıtlamasıyla arttırıldı. Ekipler 48 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte park, bahçe, sokak başları ve kırsalda bulunan sokak hayvanlarına yaş ve kuru mama bıraktı.  "Sokak hayvanlarımızın aç kalmasına gönlümüz razı olmaz" Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle, Belediye olarak gerekli tedbirleri almaya devam ettiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bu süreçte sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta güçlük çektiğini ve kendilerinin de bu durumdan üzüntü duyduklarını kaydederek, “Gücümüz yettiğince sadece bu süreçte değil her zaman sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Sessiz dostlarımızın her zaman yanındayız. Kısıtlamalarda yerel yönetimlerin olduğu  kadar vatandaşlara da büyük sorumluluk düşüyor. Bize bu hususta destek veren hayvan sever vatandaşlarımızı canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İLKADIM KISITLAMA SÜRESİNCE SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI

İLKADIM KISITLAMA SÜRESİNCE SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI

İlkadım ilçesinin yüksek kesimlerindeki alanlara yem bırakarak yaban hayvanların aç kalmasını önleyen İlkadım Belediyesi , sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı hafta sonlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için de seferber oldu.

İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri, kent genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. Her gün düzenli olarak kent merkezinde bulunan belirlenen noktalarda yürütülen mama çalışmaları, sokağa çıkma kısıtlamasıyla arttırıldı. Ekipler 48 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte park, bahçe, sokak başları ve kırsalda bulunan sokak hayvanlarına yaş ve kuru mama bıraktı. 

"Sokak hayvanlarımızın aç kalmasına gönlümüz razı olmaz"

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle, Belediye olarak gerekli tedbirleri almaya devam ettiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bu süreçte sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta güçlük çektiğini ve kendilerinin de bu durumdan üzüntü duyduklarını kaydederek, “Gücümüz yettiğince sadece bu süreçte değil her zaman sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Sessiz dostlarımızın her zaman yanındayız. Kısıtlamalarda yerel yönetimlerin olduğu  kadar vatandaşlara da büyük sorumluluk düşüyor. Bize bu hususta destek veren hayvan sever vatandaşlarımızı canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.