İBT WEB

CAMUZKIŞLASI İLKÖĞRETİM OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTIRILDI

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 11:00, Güncelleme: 05.04.2021 - 11:00 2650+ kez okundu.
 

CAMUZKIŞLASI İLKÖĞRETİM OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTIRILDI

BELEDİYE İSVİÇRE VE İSTANBUL DERNEKLERİ CAMUZKIŞLASI İLKÖĞRETİM OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTI

BELEDİYE, İSVİÇRE VE İSTANBUL DERNEKLERİ CAMUZKIŞLASI İLKÖĞRETİM OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTI Kırıkhan Belediyesi, İsviçre’den Deva Derneği ve İstanbul’dan Yarını Aydınlat Derneği katkılarıyla Camuzkışlası İlköğretim Okuluna Kütüphane yapılıp açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Ahmet Erol Yiğitalp, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir, Kırıkhan Merkez Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Bülent Gülen, Güzelce Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Doğan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan ve her iki Dernek temsilcilerinden oluşan 20 kişilik heyet katıldı. Okul Kütüphanesinin açılışında ayrıca  çocuklara hediyeler dağıtıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ;   “Şahsım, İlçem ve Camuzkışlası Mahallemiz adına İsviçre’den gelen Deva Derneği temsilcilerimize, İstanbul’dan gelen Yarını Aydınlat Derneği temsilcilerimize, değerli Komutanlarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Müdürümüze ve idari personellerine ve Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze Okul Kütüphanesinin kurulmasına katkılarından dolayı teşekkür ederim. Kütüphanemiz okulumuza hayırlı olsun.” Dedi.  
BELEDİYE İSVİÇRE VE İSTANBUL DERNEKLERİ CAMUZKIŞLASI İLKÖĞRETİM OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTI

BELEDİYE, İSVİÇRE VE İSTANBUL DERNEKLERİ CAMUZKIŞLASI İLKÖĞRETİM OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTI

Kırıkhan Belediyesi, İsviçre’den Deva Derneği ve İstanbul’dan Yarını Aydınlat Derneği katkılarıyla Camuzkışlası İlköğretim Okuluna Kütüphane yapılıp açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Ahmet Erol Yiğitalp, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir, Kırıkhan Merkez Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Bülent Gülen, Güzelce Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Doğan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan ve her iki Dernek temsilcilerinden oluşan 20 kişilik heyet katıldı.

Okul Kütüphanesinin açılışında ayrıca  çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ;

 

“Şahsım, İlçem ve Camuzkışlası Mahallemiz adına İsviçre’den gelen Deva Derneği temsilcilerimize, İstanbul’dan gelen Yarını Aydınlat Derneği temsilcilerimize, değerli Komutanlarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Müdürümüze ve idari personellerine ve Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze Okul Kütüphanesinin kurulmasına katkılarından dolayı teşekkür ederim. Kütüphanemiz okulumuza hayırlı olsun.”

Dedi.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.