İBT WEB

Ankaralı genç müzisyen sorunları için 'DEVA' aradı!

Siyaset 05.04.2021 - 17:57, Güncelleme: 05.04.2021 - 17:57 3278+ kez okundu.
 

Ankaralı genç müzisyen sorunları için 'DEVA' aradı!

Müzisyenlern sorunlarının görmezden gelindiğini öne süren genç müzisyen, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın esnaf ziyaretinde hükümetten dert yandı.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Mamak ilçesindeki esnaf ziyareti sırasında vatandaşla bir araya geldi. 13 aydır iş yapamadığını söyleyen 26 yaşındaki Ankaralı müzisyen, devletin müzisyenlere 4 ay süreyle verdiği 1000 TL’lik destekle ilgili eleştirilerini Ali Babacan’la paylaştı.  Sorunlarının görmezden gelindiğinden şikayet eden genç müzisyen, “Medyaya bakıyorum müzisyenleri konuşan bir kişi yok. Acaba müzisyenler Müslüman mı değil? Kimse dile getirmiyor. Müzisyenler intihar ediyor. 25, 26 yaşında gencecik insanlar, yazık! Ben de 26 yaşındayım…” diyerek eleştirilerini dile getirdi. Müzisyenler işlerini yapamazken, hükümetin kalabalık kongrelere devam ettiğini belirten genç, "20 bin kişilik kongrede bulaşmıyorsa bu hastalık, 300 kişilik salonlarda da bulaşmaz. Tek işim müzisyenlik, bari devlet müsaade etsin de işimizi yapalım. Ben burada bit yeniği ararım. Benden nasıl oy isteyecek şimdi Tayyip Erdoğan?" diye konuştu.
Müzisyenlern sorunlarının görmezden gelindiğini öne süren genç müzisyen, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın esnaf ziyaretinde hükümetten dert yandı.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Mamak ilçesindeki esnaf ziyareti sırasında vatandaşla bir araya geldi. 13 aydır iş yapamadığını söyleyen 26 yaşındaki Ankaralı müzisyen, devletin müzisyenlere 4 ay süreyle verdiği 1000 TL’lik destekle ilgili eleştirilerini Ali Babacan’la paylaştı. 

Sorunlarının görmezden gelindiğinden şikayet eden genç müzisyen, “Medyaya bakıyorum müzisyenleri konuşan bir kişi yok. Acaba müzisyenler Müslüman mı değil? Kimse dile getirmiyor. Müzisyenler intihar ediyor. 25, 26 yaşında gencecik insanlar, yazık! Ben de 26 yaşındayım…” diyerek eleştirilerini dile getirdi. Müzisyenler işlerini yapamazken, hükümetin kalabalık kongrelere devam ettiğini belirten genç, "20 bin kişilik kongrede bulaşmıyorsa bu hastalık, 300 kişilik salonlarda da bulaşmaz. Tek işim müzisyenlik, bari devlet müsaade etsin de işimizi yapalım. Ben burada bit yeniği ararım. Benden nasıl oy isteyecek şimdi Tayyip Erdoğan?" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.