İBT WEB

İnegölspor gözünü Amed'e dikti

Spor 05.04.2021 - 10:31, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:31 2472+ kez okundu.
 

İnegölspor gözünü Amed'e dikti

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, 7 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da sahasında ağırlayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

BURSA (İGFA) - Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Sancaktepe maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu vurguladı. Amed maçının daha önemli olmaya başladığını kaydeden Şimşir, "Onların da Play-Off için iddiaları var. O bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi puanlarımıza bakacağız. Puan ya da puanlar bizi rahatlatacak. Onun için önemli bir maç. Emir dışında cezalı oyuncumuz yok. Abdulkadir ve Ogün’ün sakatlıkları var. Onlara maç gününe kadar bakacağız. Kadroya alıp almayacağımıza karar vereceğiz. Onun dışında bir sıkıtımız yok" diye konuştu.
İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, 7 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da sahasında ağırlayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

BURSA (İGFA) - Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Sancaktepe maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu vurguladı.

Amed maçının daha önemli olmaya başladığını kaydeden Şimşir, "Onların da Play-Off için iddiaları var. O bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi puanlarımıza bakacağız. Puan ya da puanlar bizi rahatlatacak. Onun için önemli bir maç. Emir dışında cezalı oyuncumuz yok. Abdulkadir ve Ogün’ün sakatlıkları var. Onlara maç gününe kadar bakacağız. Kadroya alıp almayacağımıza karar vereceğiz. Onun dışında bir sıkıtımız yok" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.