İBT WEB

Rize'ye estetik görünüm

Yaşam 05.04.2021 - 12:41, Güncelleme: 05.04.2021 - 12:41 2754+ kez okundu.
 

Rize'ye estetik görünüm

Rize Belediyesi, şehir merkezinde aydınlatma direklerini yeniliyor. Şehre estetik bir görünüm kazandıran aydınlatmalar vatandaşlardan beğeni topluyor.

RİZE (İGFA)- Rize Belediyesi, şehir merkezi Atatürk Caddesi'ndeki aydınlatma direklerini yeniliyor. Alandan sökülen aydınlatmalar ise tamir edilip yenilenerek iç sokaklara yerleştiriliyor. Devlet Hastanesi ve Tedaş binası arasındaki kısmında devam eden çalışmalar neticesinde 95 adet yeni direk yerleştirildi. Led teknolojisi ile donatılan aydınlatmalar aynı zamanda enerji tasarrufu yaparak milli ekonomiye katkı sağlıyor.   Dekoratif ve estetik görünümü sayesinde geceleri şehir merkezine ayrı bir görünüm katan aydınlatmalar vatandaşlar tarafından da beğeni topladı. Ekiplerin belirlenen program dahilinde şehirde çalışmalarına devam edeceği belirtildi.
Rize Belediyesi, şehir merkezinde aydınlatma direklerini yeniliyor. Şehre estetik bir görünüm kazandıran aydınlatmalar vatandaşlardan beğeni topluyor.
RİZE (İGFA)- Rize Belediyesi, şehir merkezi Atatürk Caddesi'ndeki aydınlatma direklerini yeniliyor. Alandan sökülen aydınlatmalar ise tamir edilip yenilenerek iç sokaklara yerleştiriliyor. Devlet Hastanesi ve Tedaş binası arasındaki kısmında devam eden çalışmalar neticesinde 95 adet yeni direk yerleştirildi. Led teknolojisi ile donatılan aydınlatmalar aynı zamanda enerji tasarrufu yaparak milli ekonomiye katkı sağlıyor.  

Dekoratif ve estetik görünümü sayesinde geceleri şehir merkezine ayrı bir görünüm katan aydınlatmalar vatandaşlar tarafından da beğeni topladı.

Ekiplerin belirlenen program dahilinde şehirde çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.