İBT WEB

Rize Fındıklı'da şehit mezarları çiçeklendirildi

Yaşam 05.04.2021 - 12:48, Güncelleme: 05.04.2021 - 12:48 2390+ kez okundu.
 

Rize Fındıklı'da şehit mezarları çiçeklendirildi

Rize'de Fındıklı Ziraat Odası örnek bir harekete imza attı. Fındıklı'da bulunan 33 şehit mezarı Çanakkale Zaferinin yıldönümü anısına çiçeklendirildi.

RİZE (İGFA) - Rize'nin Fındıklı ilçesinde bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Fındıklı Ziraat Odası, bu kez Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü dolayısıyla ilçedeki 33 şehit mezarını çiçeklendirdi. Fındıklı Ziraat Odası'nın bu örnek davranışı ilçe sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 106. Yıldönümünde 2017 yılından bu yana her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ilçedeki 33 şehidin mezarını üyeler adına temizleyerek çiçeklendirdiklerini söyledi. Başkan Özsoy, "Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
Rize'de Fındıklı Ziraat Odası örnek bir harekete imza attı. Fındıklı'da bulunan 33 şehit mezarı Çanakkale Zaferinin yıldönümü anısına çiçeklendirildi.

RİZE (İGFA) - Rize'nin Fındıklı ilçesinde bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Fındıklı Ziraat Odası, bu kez Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü dolayısıyla ilçedeki 33 şehit mezarını çiçeklendirdi. Fındıklı Ziraat Odası'nın bu örnek davranışı ilçe sakinleri tarafından olumlu karşılandı.

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 106. Yıldönümünde 2017 yılından bu yana her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ilçedeki 33 şehidin mezarını üyeler adına temizleyerek çiçeklendirdiklerini söyledi. Başkan Özsoy, "Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.