İBT WEB

CANAN ERGÜDERE MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONDU

Magazin (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.04.2021 - 16:37, Güncelleme: 06.04.2021 - 16:37 6668+ kez okundu.
 

CANAN ERGÜDERE MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONDU

CANAN ERGÜDERE MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONDU

Menajerimi Ara'da başrol oynayan Canan Ergüder'den hayranlarına üzen bir haber geldi. 43 yaşındaki oyuncuya göğüs kanseri teşhisi konuldu. TEDAVİYE BAŞLADI Erken tanı sayesinde tedavisine başlanan 1 çocuk annesi oyuncunun sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğu öğrenildi. Yakın zamanda kemoterapiye başlayacak olan Ergüder'in eşi Kenan Ece ve ailesi de süreci yakından takip ederek, ona bu dönemde destek veriyor. DİZİDEN AYRILDI Öte yandan, oyuncunun Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak için yapım ekibinden izin istediği ve çekimleri bıraktığı ortaya çıktı. "POZİTİF HİSSEDİYORUM" Ergüder, sosyal medya hesabından ameliyat sonrası fotoğrafını paylaşıp altına; "Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi." yazdı.
CANAN ERGÜDERE MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONDU

Menajerimi Ara'da başrol oynayan Canan Ergüder'den hayranlarına üzen bir haber geldi. 43 yaşındaki oyuncuya göğüs kanseri teşhisi konuldu.

TEDAVİYE BAŞLADI

Erken tanı sayesinde tedavisine başlanan 1 çocuk annesi oyuncunun sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğu öğrenildi.

Yakın zamanda kemoterapiye başlayacak olan Ergüder'in eşi Kenan Ece ve ailesi de süreci yakından takip ederek, ona bu dönemde destek veriyor.

DİZİDEN AYRILDI

Öte yandan, oyuncunun Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak için yapım ekibinden izin istediği ve çekimleri bıraktığı ortaya çıktı.

"POZİTİF HİSSEDİYORUM"

Ergüder, sosyal medya hesabından ameliyat sonrası fotoğrafını paylaşıp altına; "Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi." yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.