İBT WEB

Büyükşehirden Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.04.2021 - 17:22, Güncelleme: 06.04.2021 - 17:22 2764+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Hayırlı Olsun Ziyareti

Büyükşehirden Hayırlı Olsun Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Özdemir ve Pehlivan’ı kutlayan Öztozlu, Başkan Ergün’ün selamlarını iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ilk olarak Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir’i ziyaret etti. Öztozlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Öztozlu daha sonra ise Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oybirliğiyle yeniden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Bedriye Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Öztozlu, ”Vatandaşlarımızla, mahalle muhtarlarımızla bizlerin arasında iletişim kuruyorsunuz. Bu anlamda sizleri ziyaret ederek başkanımızın selamlarını iletmek istedik. Tekrar sizleri kutluyor, başarılar diliyorum ” ifadelerinde bulundu. Özdemir ve Pehlivan da, ziyaretler nedeniyle memnuniyeti dile getirdi.
Büyükşehirden Hayırlı Olsun Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Özdemir ve Pehlivan’ı kutlayan Öztozlu, Başkan Ergün’ün selamlarını iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ilk olarak Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir’i ziyaret etti. Öztozlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Öztozlu daha sonra ise Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oybirliğiyle yeniden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Bedriye Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Öztozlu,

”Vatandaşlarımızla, mahalle muhtarlarımızla bizlerin arasında iletişim kuruyorsunuz. Bu anlamda sizleri ziyaret ederek başkanımızın selamlarını iletmek istedik. Tekrar sizleri kutluyor, başarılar diliyorum ”

ifadelerinde bulundu. Özdemir ve Pehlivan da, ziyaretler nedeniyle memnuniyeti dile getirdi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.