İBT WEB

Vali Karaloğlu bu hafta Silvanlıları dinleyecek

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 07.04.2021 - 16:12, Güncelleme: 07.04.2021 - 16:12 2814+ kez okundu.
 

Vali Karaloğlu bu hafta Silvanlıları dinleyecek

Vali Karaloğlu bu hafta Silvanlıları dinleyecek

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan ayında ara verilecek olan “Sosyal Medya Buluşmaları” programında Silvanlı vatandaşların sorularını canlı yayında yanıtlayacak. Vatandaştan gelecek öneri ve istekler çerçevesinde projelere yön verildiği “Sosyal Medya Buluşmaları”nda bu hafta kentin kadim tarihiyle ön plana çıkan Silvan ilçesi masaya yatırılaca Silvanlılardan gelen soru, talep ve önerileri dinleyecek olan Karaloğlu, Ramazan ayında ara verilecek olan buluşmalarda şimdiye kadar 13 ilçede yaşayan vatandaşların, talep ve önerilerini değerlendirdi. 6 Nisan Salı günü saat 16:00’da Diyarbakır Valiliği’nin Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanacak programla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Karaloğlu, “Silvan ilçemizi konuşacağız. Sizlerden gelen soru, görüş ve önerileri canlı yayında cevaplayacağım.” ifadelerini kullandı.
Vali Karaloğlu bu hafta Silvanlıları dinleyecek

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan ayında ara verilecek olan “Sosyal Medya Buluşmaları” programında Silvanlı vatandaşların sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Vatandaştan gelecek öneri ve istekler çerçevesinde projelere yön verildiği “Sosyal Medya Buluşmaları”nda bu hafta kentin kadim tarihiyle ön plana çıkan Silvan ilçesi masaya yatırılaca

Silvanlılardan gelen soru, talep ve önerileri dinleyecek olan Karaloğlu, Ramazan ayında ara verilecek olan buluşmalarda şimdiye kadar 13 ilçede yaşayan vatandaşların, talep ve önerilerini değerlendirdi.

6 Nisan Salı günü saat 16:00’da Diyarbakır Valiliği’nin Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanacak programla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Karaloğlu, “Silvan ilçemizi konuşacağız. Sizlerden gelen soru, görüş ve önerileri canlı yayında cevaplayacağım.” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.