İBT WEB

Turgutluda Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 07.04.2021 - 16:14, Güncelleme: 07.04.2021 - 16:14 3003+ kez okundu.
 

Turgutluda Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Turgutluda Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ilçesinde 15 mahallenin kullandığı güzergâhta yol genişletme ve temel malzeme serimi çalışmaları gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde de Bozkır - Güney – Kuşlar – Karaköy - Yunusdere hattında yol genişletme ve temel malzeme serimine başladı. Ekipler, bölge halkının yoğun olarak kullandığı güzergâhın 7 kilometrelik kısmında çalışmaları tamamladı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay da devam eden yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 2021 yılı asfalt sezonunda bin 200 kilometre asfalt, 200 kilometre beton yol yapmayı hedeflediklerini belirten Kuruçay, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda ulaşımlarını sağlaması amacıyla, yol ağımızdaki faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçemizde de önemli bir güzergahta çalışıyoruz. Bölgedeki 15 mahallenin kullandığı, Bozkır – Güney – Kuşlar – Karaköy - Yunusdere hattı toplamda 26 kilometre uzunluğundadır. Biz yolun 14 kilometrelik kısmında genişletme ve temel malzeme serimi yapacağız. Çalışmanın yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Yolun üzerinde su birikintilerinin olmaması ve yolun ömrünün uzaması amacıyla koruge boru döşeme ve viraj düzenlemelerini de yapıyoruz. Turgutlu’daki 15 mahalle halkının da kullanacağı yol çalışmasının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  
Turgutluda Yol Çalışmaları Devam Ediyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ilçesinde 15 mahallenin kullandığı güzergâhta yol genişletme ve temel malzeme serimi çalışmaları gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde de Bozkır - Güney – Kuşlar – Karaköy - Yunusdere hattında yol genişletme ve temel malzeme serimine başladı. Ekipler, bölge halkının yoğun olarak kullandığı güzergâhın 7 kilometrelik kısmında çalışmaları tamamladı.


Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay da devam eden yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 2021 yılı asfalt sezonunda bin 200 kilometre asfalt, 200 kilometre beton yol yapmayı hedeflediklerini belirten Kuruçay,

“Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda ulaşımlarını sağlaması amacıyla, yol ağımızdaki faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçemizde de önemli bir güzergahta çalışıyoruz. Bölgedeki 15 mahallenin kullandığı, Bozkır – Güney – Kuşlar – Karaköy - Yunusdere hattı toplamda 26 kilometre uzunluğundadır. Biz yolun 14 kilometrelik kısmında genişletme ve temel malzeme serimi yapacağız. Çalışmanın yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Yolun üzerinde su birikintilerinin olmaması ve yolun ömrünün uzaması amacıyla koruge boru döşeme ve viraj düzenlemelerini de yapıyoruz. Turgutlu’daki 15 mahalle halkının da kullanacağı yol çalışmasının hayırlı olmasını diliyorum”

diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.