İBT WEB

Antalya Büyükşehir den karantina bölgesine gıda paketi

Sağlık (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.04.2021 - 13:00, Güncelleme: 08.04.2021 - 13:00 2864+ kez okundu.
 

Antalya Büyükşehir den karantina bölgesine gıda paketi

Antalya Büyükşehir den karantina bölgesine gıda paketi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ilçesinin koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Erentepe Mahallesi’ndeki vatandaşlara gıda yardımı yaptı. Covid-19 salgını başladığı günden bu yana vatandaşın yanında yer alan ve salgına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, karantinaya alınan bölgelere gıda desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Son günlerde yaşanan vaka artışı nedeniyle Kumluca ilçesine bağlı Erentepe Mahallesi'ndeki 8 hane karantinaya alındı. Bu kapsamda karantinada bulunan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri harekete geçti. Erentepe Mahallesi'nde karantinaya alınan 8 haneye gıda paketleri büyükşehir ekiplerince sosyal mesafe kuralları çerçevesinde teslim edildi.  
Antalya Büyükşehir den karantina bölgesine gıda paketi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ilçesinin koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Erentepe Mahallesi’ndeki vatandaşlara gıda yardımı yaptı.

Covid-19 salgını başladığı günden bu yana vatandaşın yanında yer alan ve salgına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, karantinaya alınan bölgelere gıda desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Son günlerde yaşanan vaka artışı nedeniyle Kumluca ilçesine bağlı Erentepe Mahallesi'ndeki 8 hane karantinaya alındı. Bu kapsamda karantinada bulunan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri harekete geçti. Erentepe Mahallesi'nde karantinaya alınan 8 haneye gıda paketleri büyükşehir ekiplerince sosyal mesafe kuralları çerçevesinde teslim edildi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.