İBT WEB

HBBNİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 14.04.2021 - 14:55, Güncelleme: 14.04.2021 - 14:55 2157+ kez okundu.
 

HBBNİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

HBBNİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

HBBNİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Hatay Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri,              dere temizliği, büz döşeme, yeni yol açma; yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Antakya’nın Akcurun ve Hassa’nın Bintaş mahallelerinde büz döşeme çalışması gerçekleştiren HBB ekipleri, Antakya Karlısu Mahallesi’ndeki dereyi iş makineleri yardımıyla temizledi. HBB ekipleri ayrıca Hassa’nın Mazmanlı, Küreci ve Hacılar, Yayladağı’nın Sebenoba ve Kırıkhan’ın Taşoluk ve Bektaşlı mahallelerinde yeni yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirdi.
HBBNİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

HBBNİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor.

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri,         

    dere temizliği, büz döşeme, yeni yol açma; yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Antakya’nın Akcurun ve Hassa’nın Bintaş mahallelerinde büz döşeme çalışması gerçekleştiren HBB ekipleri, Antakya Karlısu Mahallesi’ndeki dereyi iş makineleri yardımıyla temizledi.

HBB ekipleri ayrıca Hassa’nın Mazmanlı, Küreci ve Hacılar, Yayladağı’nın Sebenoba ve Kırıkhan’ın Taşoluk ve Bektaşlı mahallelerinde yeni yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.